sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Paketti äidille


Tykkään tosi kovasti antaa läheisilleni lahjoja. Koitan toki panostaa paketin sisältöönkin tai ainakin valita sen ajatuksella, mutta kaikkein eniten tykkään paketoida. :) Pyrin parhaani mukaan saamaan paketeista kauniita, niin että ne ovat vähän kuin lahjoja jo itsessään. Olen kertaalleen tänne jo parista paketista laittanutkin kuvia ja jatkossa varmaan niitä tulee silloin tällöin lisääkin, kuten vaikka tänään. :D Ostin äidilleni äitienpäivälahjaksi muutamia sisustus- ja puutarhalehtiä ja niitä sitten ryhdyin paketoimaan.
Inspiraatiota sain kirjasta, jollaisen ilokseni löysin tällä viikolla kirjakaupasta: Ihanat lahjat (Huhtaniska ja Von Konow). Innostuin kirjasta oikopäätä ja tokihan se oli ostettava omaksi.


Kirjan vinkissä lahja tuli paketoida ensin voimakkaan värisellä paperilla ja sen jälkeen uudestaan valkoisella laskostetulla silkkipaperilla (jotta laskokset erottuvat), mutta päädyin jättämään tuon ”aluspaperin” pois, koska minulla ei nyt ollut valkoista silkkipaperiakaan.

Valitsin tähän siis Marimekon mustavalkoista pakkaussilkkipaperia (äiti ei pane pahakseen vaikka sisältö ei vastaakaan päällyspaperin vihjettä), mustaa nauhaa ja samoissa sävyissä olevaa raidallista washi-teippiä. Laskostin siis pakkauspaperia pariin kertaan ja vaikka laskokset eivät juuri erotukaan, niin ne ovat mielestäni silti hauska lisä paketissa. :) Paketin kylkeen ajattelin vielä poimia kimpun valkovuokkoja - jokavuotinen äitienpäiväperinne.
Aurinkoista äitienpäiväsunnuntaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)