torstai 23. toukokuuta 2013

Herkullisen kauniit teepakkaukset

En todellakaan ole mikään kova teenjuoja vaan ehdottomasti kahvi-ihmisiä, mutta muutamat kauniit teepakkaukset ovat saaneet minutkin ostamaan ja jopa maistelemaankin teekupposen jos toisenkin.

Clipperin teepakkaukset kiinnittivät huomioni kaupassa jo jokin tovi sitten ja paria laatua niitä on löytänyt tiensä ostoskoriini, mutta tänään töissä tuli vastaan uusi tuttavuus: Vintage Teas. Itse asiassa maistanut en ole, että miltä nämä teet maistuvat, mutta lankesin heti ihastuttavaan pakkaukseen, sen muotoon ja ideaan.
Teepussit, jotka itsessäänkin on kauniisti toteutettu, on yksittäispakattu kartionmallisiin rasioihin, jotka ovat eri värisiä ja kuvioitu kukin eri tavalla. Teelaatuja on paljon erilaisia, minulle osuivat nämä kaksi: pure green tea ja tropical blend.

Kun innostuin näitä teepusseja kuvailemaan, niin otinpa pari räpsyä samalla myös Clipperin teepaketeista, tässä detox ja sleep easy.

Täytyy varmaan ihan oikeasti opetella juomaan teetä jotta näitä söpöjä paketteja voi tuoda kotiin paremmalla syyllä kuin vain ulkonäkö... :)


2 kommenttia:

  1. Ihania! Pitää ehkä syssymmällä ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä! ehkä minäkin syksyyn mennessä tosiaan opin juomaan teetä niin että voin hankkia näitä lisää... ;)

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)