maanantai 6. toukokuuta 2013

Mustavalkoraidalliset pahvirasiat

Tein ihanan löydön tuossa taannoin duunipaikan pahvinkeräyskärrystä. Siellä näkyi sekalainen kasa mustavalkoraidallista pahvia ja tokihan huomioni siihen kiinnittyi. :)

En ollut ihan varma mitä kokosin mukaani, mutta kaikki pahvit keräsin kainalooni ja kiikutin kotiin. Tämän ”palapelin” kun ratkaisin, niin lopputuloksena oli kolme erittäin sievää rasiaa raidallisine päällyspahveineen.
Marimekonhan nämä ovat ja lienevät sisältäneet kaksi mukia kumpikin (sisäpohjissa oli mukien mentävät kolot) mutta itse en ymmärrä kuinka joku on nämä katsonut roskaksi?! No, niinhän sitä sanotaan että toisen roska on toisen aarre... Ja ainakin tällä kertaa sanonta piti kirjaimellisesti paikkansa! :D
Minusta nämä rasiat ovat aivan ihanat ja ehdottomasti ne tulevat minulle johonkin kivaan käyttöön – kunhan keksin mikä se on. :)

4 kommenttia:

 1. Noi on kyllä todella kauniita! Itsekin olen säästellyt Marimekon pannun rasiaa, siihen voi myös paketoida jonkun uuden lahjan joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on entuudestaan yksi suurempi mustavalkoraidallinen marimekon pahvilaatikko ja siihen muuttivat washi- ja muut teipit... luulen, että näillekin jotain pientä säilytysmeininkiä keksin, koska vaikka tuo lahjapaketti-idea onkin hyvä, niin epäilen ettei musta ole antamaan näitä pois. :)

   Poista
 2. Voi hitsi mikä löytö! Aivan taivaallisen kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö?! roskien seasta löytyy tosiaan joskus aarteita. :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)