maanantai 13. toukokuuta 2013

Piipahdin Tigerissa...

...tarkoituksenani ihan vain käydä vilkaisemassa että miltä Citycenteriin avattu Tiger näyttää, kun en ollut siellä vielä ennättänyt käydä. Mitään ei pitänyt ostaa, mutta eihän noista puodeista tyhjin käsin pois pääse!

Heti ovella iskin silmäni kylmävaraajiin, joita myytiin kolmen nipuissa. Eipä kylmävaraajissa sinänsä mitään ihmeellistä ole, mutta itse olen aina törmännyt vain erisävyisiin sinisiin ja joskus valkoisiin yksilöihin ja harmitellut kun niitäkään ei voi kauniimmissa väreissä tehdä! No nyt tässä oli siis söpöisä setti: vaaleanpunainen, lila ja vihreä. En voinut vastustaa! :D
Sitten kierroksella mukaan tarttui vielä viiksiteippiä (joka on varmasti tosi tarpeellista kun vain keksin tarkoituksen), ihanan pehmeää nahkaa oleva kukkaro ja lakritsipalloja, jotka ovat ihan älyttömän hyviä. :)
Kun tulin kotiin niin eteisen lattialla odotteli Naisten Kympin pakkaus: Me Naiset -lehti, paita ja osallistujaranneke. Ihan metkan värinen paita on tänä vuonna, mutta koskaan en ole viralliseen Naisten Kympin paitaan pukeutunut tapahtumaan mennessäni ja jonkun oman paidan aion laittaa tänäkin vuonna. 

Tämä saattaa olla jo kymmenes kerta kun äitini kanssa osallistun Naisten Kympille, siitä on muodostunut meille jonkinlainen kesän alun traditio. Kierrämme lenkin reippaasti kävellen, juttelemme ja nautimme tunnelmasta (joka on käynyt tiiviimmäksi ja tiiviimmäksi vuosi vuodelta). Hauska tapahtuma ja ainakin tähän saakka on ilma suosinut joka vuosi - toivottavasti tänä vuonna myös!4 kommenttia:

 1. Toi nahkapussukka on ihan paras! Mulla on yksi meikkipussina ja toisen ostin juuri tovi sitten muuhun tarkoitukseen. Ihanan pehmeä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on todella ihanan pehmeä! <3 mulla tuo ois menossa semmoseks tavallaan bag in bag -tyyppiseksi ratkaisuksi, eli kokoamaan pikkusälää, joka laukun pohjalla pyörii. :)

   Poista
  2. Just samaan tarkoitukseen hankin tuon mun toisen! :D :D

   Poista
  3. niinkö?! hih, hauskaa! :D :D

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)