lauantai 18. toukokuuta 2013

Säilytysrasia nyöreille ja nauhoille

Kuten kerroin aiemmin, tykkään paketoida lahjoja. Sen myötä kuulun myös siihen porukkaan, johon olen huomannut monen muunkin bloggarin kuuluvan, eli laitan talteen kaikki nauhat ja nyörit, mm. henkarinauhat uusista paidoista ja ostankin mielelläni erilaisia kauniita naruja ja nauhoja.

Nauhojen säilyttäminen on ollut aina hieman haasteellista, kun ovat olleet jossain laatikossa sikin sokin solmussa. Nyt kuitenkin satuin kirppikseltä löytämään ratkaisun tähän ongelmaan – tai ainakin siitä on hieman apua! Löytöni oli siis vaaleanpunainen kaksipuolinen muovilokerikko.
Esine ihan jo itsessään on sievä, mutta melkein kaikki lipaston laatikossa pyörineet irtonauhatkin se siististi mahdutti sisäänsä. Oi tätä järjestyksen hurmaa! :)


Alimmassa kuvassa on karvainen kissannenä tutkimassa tilannetta, en ennättänyt ottaa kuvia ennen kuin tämä utelias otus halusi tulla nuuhkimaan että mitäs täällä oikein tapahtuukaan... :D

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ...siis "nauhoille", se taitaisi olla oikeampi sana :)

   Poista
  2. olen aivan samaa mieltä, näppärä on ja nättikin. :) ja taitaa siellä olla pari naruakin joukossa! :D huomasin että olit kirjautunut lukijakseni - lämpimästi tervetuloa mukaan!!

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)