torstai 30. toukokuuta 2013

Granit - Grand opening

Viimein koitti se hartaasti odotettu päivä kun Granit-sisustusliike aukaisi ovensa Suomessa. Minulla oli pienen pieni tovi aikaa käydä heti avajaispäivänä kurkkaamassa miltä liikkeessä näyttää ja voi hitto, sieltä olisi kevyesti voinut haluta ottaa matkaansa suunnilleen joka toisen esineen! Aivan mielettömän ihana paikka, olisin voinut viettää siellä tunteja ihan vain hypistelemässä! :)

Aikataulu oli kireä, joten en ennättänyt yhtään kaivaa kameraa edes esiin, mutta muutaman pienen ostoksen sentään sain tehtyä - ostoskassin sisällöstä sitten myöhemmin. :) Pakko päästä pian uudestaan!!6 kommenttia:

 1. Voi hitsit! pakko päästä tuonne heti! valosarja ainakin haettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä! sellaista oon itsekin himoinnu niin kauan että se oli pakko saada hankittua heti ensi visiitillä. :D sitten "ihan vahingossa" mukaan tuli pari muutakin pikkujuttua... :)

   Poista
 2. Mä kävin myös tänään Granitissa! Aivan ihania juttuja, olisin myös voinut kotiuttaa puolet liikkeen tavaroista. :D Alla linkki mun postaukseen

  http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2013/05/granit-sisustajan-taivas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kun oli ihania kuvia, hienoa että olit räpsinyt oikein kunnon satsin! näin kuvistasi paljon juttuja joita en pikavisiitilläni edes huomannutkaan. :)

   Poista
 3. En malta odottaa ensi viikkoon! Loma alkaa ja loppuviikosta Helsinki kutsuu (JA GRANIT!)
  Saa nähdä saanko junassa roudattua kaikkea ostokseni takaisin ;)

  Laittamaasi nimihaasteeseen on nyt osallistuttu. Kiitoksia vielä siitä. :)

  //Koo
  http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, sulla ei oo lomaan enää paljon mitään - ihanaa! ja toivottavasti kerrot sitten mitä kaikkea tarttui granitista mukaan. :) tosi kivaa että osallistuit haasteeseen, täytyypä käydä tutustumassa sun blogin nimen tarinaan. :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)