keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ompelukoneen kotimaja

Olen tuossa jo pariin otteeseen kirjoitellut pöytäliinanompeluprojektistani ja saman höpöttelyn jatkoksi ajattelin vielä kertoa missä säilytän ompelukonettani. Napsin muutaman kuvan kun sain pöytäliinan valmiiksi ja olin pakkailemassa ompelukonetta pois.

Joitakin vuosia sitten ostin Kierrätyskeskuksesta superhienon lentolaukun kahdella eurolla ja tovin aikaa mietin, että mihin käyttöön se voisi tulla.
Eräänä kauniina päivänä keksin, että ompelukoneeni mahtuu tuohon laukkuun kuin se olisi tehty sille! Ja väritkin mätsäävät: sininen laukku ei aluksi värinsä puolesta ollut ihan ykkössuosikkini, mutta koska ompelukoneessanikin on siniset yksityiskohdat niin ei olisi sen puolesta voinut parempi väri osua. :)

Ompelen sen verran harvoin, ettei konetta kannata pitää esillä, mutta silti on kiva, että kun jotain ommella haluan, niin koneen esille ottaminen ei ole liian työlästä.

Lentolaukku toimii niin hyvin ompelukoneen säilyttimenä, että se ilahduttaa joka kerta kun konetta tarvitsen: se mahtuu sinne juuri sopivasti, pysyy hihnojen avulla erittäin hyvin paikoillaan ja on tosi helppo liikutella kun kerran laukussa on tukeva kahva. Täydellistä! :)

2 kommenttia:

  1. Ompas mahtava idea! En olisi itse hoksannut että ompelukonetta voi säilyttää lentolaukussa. :) Täytyypä pitää tämä mielessä, sitten kun tulee hankittua oma ompelukone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, eikö vain olekin?! toimii tosi hyvin! :)

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)