lauantai 1. maaliskuuta 2014

Muutosta ja muuttoa tiedossa sekä arvontamuistutus

Mainitsin tuossa jo pari viikkoa sitten, että teimme ystävänpäivänä erään vähän suuremman ostoksen ja lupasin kertoa myöhemmin mistä on kyse. No, me ostimme talon! :)

Olen asunut koko ikäni aina kerrostaloasunnoissa, mutta nyt olen siis muuttamassa omakotitaloon ja olen aivan innoissani kaiken jännityksen lisäksi.

Tuleva kotimme on vuonna 1942 rakennettu rintamamiestyyppinen talo, jossa on kaksi asuinkerrosta sekä suuri kellaritila ja autotalli. Koskapa käytännössä muutan melkein suoraan yksiöstä kaksikerroksiseen omakotitaloon, on muutos varmasti melkoinen! 

Saan myös oman pihan, jossa kasvattaa tomaatteja ja muuta ja sitäkin odotan innolla, sen verran kovasti tykästyin kaupunkiviljelyyn parina aikaisempana kesänä.
Talokaupat teimme siis perjantaina 14.2. ja sitä seuraavana tiistaina jo saimme ilmoituksen että talo on tyhjä ja edelliset omistajat siis muuttaneet kokonaan pois. Nyt tässä onkin mennyt tämä vajaat kaksi viikkoa käytännössä kokonaan remonttia tehden. 

Meille kehkeytyi aika tavalla suunnitelmia, että millaisia muutoksia taloon teemme ja niitä tässä nyt ollaan toteutettu kovalla tohinalla, jotta saisimme mahdollisimman paljon valmista aikaan ennen kuin muutamme maaliskuun lopussa.

Muistuttaisin myös arvonnasta, jonka pistin pystyyn blogini 1-vuotispäivän kunniaksi. Arvonta löytyy täältä ja osallistua voi aina ke 5.3. klo 20:00 saakka.
Ihanaa viikonloppua sekä alkanutta maaliskuuta kaikille - kevät koittaa pian!! :)


10 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)