torstai 6. maaliskuuta 2014

Synttäriarvonnan voittaja

Blogini täytti 1 vuotta 23.2.2014 ja sen kunniaksi järjestin synttäriarvonnan, johon hankin palkinnoksi itseäni miellyttäviä mustan, harmaan ja valkoisen sävyisiä tuotteita. Oli tosi mukava huomata, että arpajaispalkinnosta tykkäsi moni muukin, sillä osallistujia tuli paljon, 41 kappaletta! Kiitos kaikille osallistuneille ja erityisesti kiitos kaikista onnitteluista ja muista ihanista kommenteista - niistä tuli minulle tosi hyvä mieli! 

Arvonnan myötä blogiini löysi uusia tuttavuuksia ja moni kirjautui myös lukijakseni. Jännityksellä odotan, laskeeko kirjautuneiden lukijoiden määrä arvonnan päätyttyä, mutta toki toivon kovasti että kaikki viihtyvät mukanani jatkossakin. :)

Sitten itse asiaan, eli arvonnan voittajaan. Kommentteja arvontapostaukseen tuli siis 41 ja niiden perusteella askartelin yhteensä 65 arpalipuketta.
Voittaja-arpa nostettiin Kittan erittäin virallisen ja valvovan silmän alla ja onni suosi Just like white -blogia kirjoittavaa Katia - valtavan paljon onnea!! :)
Olen lähettänyt Katille sähköpostia ja palkinnon toimitan hänelle myös mahdollisimman pian.

Kiitos vielä kaikille arpajaisiin osallistuneille ja ihanaa alkavaa kevättä! 

5 kommenttia:

 1. Ihanaa kevättä sinullekkin :)
  Blogistani löytyy haaste sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kävin kurkkaamassa. :) kiitos tsinnia haasteesta - sen toteutan ihan varmasti, mutta pieni hetki menee, sillä elelen nyt niin remontin ja muuttopuuhien keskellä ettei mitään järkeviä kuvia saa aikaiseksi! :D

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)