lauantai 16. maaliskuuta 2013

Jälkkäri ensin!

Olen jo pitkään ollut aika kyllästynyt muovisiin leikkuulautoihin ja miettinyt, että olisi ihanaa kun niissäkin olisi joskus jotain uutta... Jossain vaiheessa alkoi ilmestyä leikkuulautoja eri värisinä, joka oli jo askel oikeaan suuntaan. Sitten sain ystävältäni lahjaksi sydämenmuotoisen, vaaleanpunaisen leikkuulaudan, joka tuntui jo oikeasti aika hauskalta. Nyt sitten viimein törmäsin riemastuttaviin leikkkuulautoihin OmaShopissa.

Olin aikeissa tilata mustavalkokuvioidun leikkuulaudan, joka olisi ollut toiselta puolelta pilkullinen, toiselta siksak-kuvioitu, mutta ne olivat (ja ovat edelleen) loppu.


Uudentyyppiset leikkuulaudat jäivät kuitenkin kutkuttamaan mieltäni ja tilasin sitten toisenlaisen version, jossa on teksti toisella puolella ja virkatun näköistä kuviota toisella puolella. Pari kertaa olen uutta leikkuulautaani vasta käyttänyt, joten nähtäväksi jää, kestääkö laminaattimainen leikkuulauta samanlaista käyttöä kuin muovinen, mutta ainakin tämä ilahduttaa minua ruokaa laittaessani niin paljon, että annan mahdollisen lyhytikäisyydenkin anteeksi.


Tiedustelin muuten niiden Dot/ZigZag-leikkuulautojen saapumisaikaa, mutta kuulemma ihan noita samoja lautoja ei todennäköisesti enää tulekaan, vaan uusi erä on kuvioinniltaan erilainen (molemmilta puolilta pilkullinen). Kokonaan pilkullinenkin olisi mieleeni, joten odottelen vielä niitä saapuvaksi.

Ja täytyy vielä erikseen mainita, että olipa hyvä asiakaspalvelu heillä tuolla OmaShopissa: Tiedusteluuni vastattiin hyvin nopeasti, valmistajan toimitusvaikeuksista kerrotiin avoimesti ja pahoiteltiin ja sain jopa valokuvan nähtäväkseni mahdollisesti korvaavaksi tulevasta pilkullisesta leikkuulaudasta. Lisäksi he lupasivat minulle vielä erikseen ilmoittaa kun leikkuulautoja on taas saatavilla. Jäi tosi hyvä mieli asioinnista vaikka en saanut edes ihan sitä mieleisintä vastausta.

Tulipa nyt yllättävän paljon asiaa leikkuulaudasta! :)
2 kommenttia:

  1. Noi on aivan mahtavia! Munkin pitää mennä skauttaamaan omashopin tarjontaa! :) hyvä vinkki!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)