lauantai 2. maaliskuuta 2013

Mustaa pitsiä, sisustuslaatta

Käyn mielelläni Habitare-messuilla ihastelemassa uusia sisustusjuttuja ja eräillä messuilla, muistaakseni 2011, löysin ihanan näytteilleasettajan: TerraviivaKyseessä on suomalainen yritys, joka valmistaa keraamisia sisustuslaattoja.

Laatat olivat toinen toistaan kauniimpia ja valinta oli aivan hirvittävän vaikea, kun halusin yhden laatan ostaa ja esillä olleista laatoista olisin halunnut omakseni vähintään joka toisen!

Joissain laatoissa oli tekstejä ja koska minua viehättävät erilaiset tekstit, olin vähällä valita sellaisen, mutta päädyin kuitenkin lasittamattomaan laattaan, jossa on musta pitsikuvio. Tämä pääsi koristamaan keittiötäni.
Kunhan keksin mikä olisi sopiva paikka tekstilaatalle, niin tilaan ehdottomasti sellaisen, tai ehkä jopa useammankin. Voiko näitä kukaan vastustaa??

  

1 kommentti:

  1. Upeat laatat, en ole koskaan tällaisia nähnytkään. Meillä alkaa remontti ja täytyisi keraamiset laatat valita. Hieman on vielä värimaailma harkinnassa. Se onkin se vaikein osuus, mutta uskon että melko tummaan päädymme.

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)