maanantai 13. helmikuuta 2017

LuKLabel

Onko kotimainen LuKLabel sinulle jo tuttu? Jollei, niin kehotan lämpimästi tutustumaan!

Ihastuin itse ikihyviksi useampaankin tuotteeseen, joista ostoskoriin klikkailin kaksi. Toisen aika olisi ehkä ennemmin ollut jo toista vuotta sitten, sillä se on neuvolakorttikotelo. Poikanihan on jo pitkälti toista vuotta vanha, mutta koska tämä nimenomainen kotelo kolahti minuun lujaa, niin halusin sen vielä tässä vaiheessakin hankkia ja toisaalta, onhan tuo neuvolakortti kuitenkin käytössä vielä tovin jos toisenkin. Eli tilasin ihanaakin ihanamman Panda neuvolakorttikotelon

Pandakarhulla hahmona on oma tärkeäksi muodostunut paikkansa meidän perheessämme ja lisäksi minua lämmitti kovasti se, että ymmärtääkseni juuri tämä tuote on koko yrityksen ensimmäinen.


Toinen tuote, jota en malttanut jättää tilaamatta, oli kuuden kappaleen setti lasinalusia. Niiden muoto ja yksinkertainen design puhuttelivat minua kovasti: Aivan ihastuttavat timantinmuotoiset lasinaluset, oih!Tässä vielä LuKLabelin sivuilta kopsattuna paloja heidän tarinastaan:

"LuKLabel sai alkunsa ideasta tehdä rohkeasti jotain erilaista. Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaitamme. Tuotteemme ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua, niin lastentuotteissa kuin kodinsisustuksessa."

"Jokainen tuotteemme ulkoasu on hiottu tarkkaan ja viimeistellen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas. Pääraaka-aineena hyödynnämme pahvia sekä kartonkia, joilla leikittelemme rohkeasti ja etsimme jatkuvasti uusia printtejä. Mallistomme on eläväinen! Uudistamme mallistoamme määrätietoisesti pyrkien luomaan huomisen trendejä."

"Tärkein arvomme on asiakaspalvelu ja sen vaaliminen. Emme tingi siitä, vaan teemme kaikkemme jotta voimme ilahduttaa asiakkaitamme."


Tämän todella huomaa! Olin aivan haltioitunut availlessani pakettia, joka minulle kotiin saapui, sillä kaikki yksityiskohdat oli niin tarkkaan harkittu. Tilaamani tuotteet oli pakattu mustaan pahvirasiaan, joka oli sinetöity komealla tarralla. Paketissa sisällä oli silkkipaperiin kiedottujen ostosten lisäksi vielä nätti kiitoskortti ja lähetysluettelossa ihan käsinkirjoitettu kiitosviesti.

Kaikki tällainen ylimääräinen vaiva, jonka myyjä näkee, jotta ostokokemus tuo iloa ja hyvää mieltä viimeiseen saakka, on omasta mielestäni ihan yllättävän tärkeä juttu.Huomasin, että LuKLabelin verkkokaupassa on ystävänpäivän kunniaksi tänään ja huomenna (13.-14.2.2017) koko mallisto -25 % alennuksella (koodilla FRIENDS) eli nyt on mitä parhain hetki mennä tutkimaan mitä kaikkea ihanaa heillä onkaan tarjolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)