tiistai 14. toukokuuta 2013

Ihana koristetyynyliina

Kerroin jo tovinkin aikaa sitten, että sain synttärilahjaksi mm. todella pitkäaikaisen unelmani (Hackman Tools -sarjan  uunivuoka). Toinen lahja, josta tykkäsin tosi paljon oli H&M Homen koristetyynyliina... Se on vain minusta ihan todella mainion näköinen!



Pyörähdän H&M:n Home-myymälässä silloin tällöin ja useimmiten jotain ihanaa sieltä löydän, mutta tällaiseen en ollut itse vielä törmännyt. Koristetyynyliina on siis ihan kangasta, mutta aivan kudotun näköinen - riemastuttava! :)







4 kommenttia:

  1. Ompas nätin näköinen! Mä luulin, että se olisi neulottu, mutta ei sitten ilmeisesti olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos dara, niin minustakin! se onkin ihan todella kudotun näköinen, ilmeisesti jollain valokuvakangasprinttitekniikalla (varmaan just se oikea termi!) toteutettu... ihan tosi kivan näköinen! :)

      Poista
  2. Onpas kaunis tyynynpäällinen. Hauska idea, tommoisen voisin haluta itsellenikin - aidosti neulottu ei pysyisi kovin kauniina kauaa tässä taloudessa, mutta kuvaprinttikankaalla voisi toimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minustakin tosi hauska idea. :) ihan oikeaa kudottua en itse välttämättä edes tahtoisi... mutta tämä kuvaprintti kudotusta miellyttää silmääni tosi paljon!

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)