maanantai 13. helmikuuta 2017

Huulilla H&M

Näin talvella ainakin omat huuleni rohtuvat melko helposti ja vaikka kulutan aikamoiset määrät huulirasvoja vuoden ympäri, niin kyllä varmaan talvella vielä ns. normaaliakin enemmän. Innostuinkin tuossa sitten päivänä eräänä tilaamaan Henkkamaukalta huulirasvan ja sen lisäksi erityisen rasvan, joka on tarkoitettu levitettäväksi huulille yöksi.

Raspberry Lip Balm -huulirasva valikoitui ostoskoriin, koska sen tuubi on mielestäni kaunis ja koska olen vähän heikkona erilaisiin vadelmantuoksuisiin asioihin ja tuo toinen rasva tosiaan, koska olin utelias kokeilemaan tuotetta nimeltä Overnight Lip Rescue.

Vadelmahuulirasva on ihana: rasva itsessään on kauniin vaaleanpunaista ja herkullisen vadelmantuoksuista ja ihastuin entisestään kun havaitsin, että tuubi on metallia. En ehkä sanoisi, että tämän huulia kosteuttava vaikutus olisi kovin kummoinen, mutta tätä on ihana levittää huulille kun tuoksu on niin makoisa.


Mustassa muovituubissa asustaa sitten tämä öinen huulien pelastaja. Voide on koostumukseltaan hieman vaseliinimaista, jonka uskoisin olevan hyvä asia ja juu-u, kyllähän tämä huulia kosteuttaa - joskaan ei ehkä kuitenkaan pelasta.

Vaikka nyt minulla on käytössä päiväsaikaan tämä vadelmaherkku ja yöaikaan pelastajavoide, niin on minulla silti lisäksi ässänä hihassa mielestäni paras apu rohtuneille huulille: Carmex Classic. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)