torstai 6. kesäkuuta 2013

Vilkuttava onnenkissa

Olin jo jonkin aikaa koittanut löytää jostain edullista vilkuttavaa onnenkissaa, koska olin saanut ajatuksen, että sellainen olisi (omaa mustaa Kitta-kissaani mukaellen) hauska pikimustana.
Tigeristahan se tämäkin sitten löytyi huokealla – mistäpä muualtakaan! :D Hauskaa oli sekin, että onnenkissan mukana tuli sen tarina:

"Onnenkissa Maneki Neko tuo hyvää onnea. Legendan mukaan kissa pelasti miehen, joka oli mennyt temppelin luona olevan puun alle suojaan. Papin kissa ilmestyi yllättäen ja viittoi tassullaan seuraamaan sitä. Hetken päästä puuhun iski salama, mutta mies oli ehtinyt pois sen alta. Kissan myöhemmin kuoltua mies teki sen muistoksi ensimmäisen Maneki Nekon."
Kissa oli siis alunperin kovinkin kirjava, mutta parin spraymaalisuihkuttelun jälkeen se alkoi näyttää omaa silmääni miellyttävämmältä.
Olin suunnitellut sen muuttavan tauluhyllylle, mutta harmikseni se olikin hyllylle liian leveä. Niinpä paketoin palan styroksia mustavalkoisella lahjapaperilla ja sen avulla sain kissan hyllylle.

Paketointia tämä Maneki Neko odotteli pöydällä innokkaasti vilkutellen ja eikös meidän neiti sitä sitten tullut tutkimaan ja huitomaan. Taisi koittaa paiskata tassua!! :D


Hauskalta näyttää tämä mielestäni taulujen kaverina ja toivottavasti se on myös nimensä veroinen ja tuo paljon onnea. :)8 kommenttia:

 1. Ihan loistoidea tuo styrox-palan paketointi alustaksi! Tosi hauska kissa muutenkin, erityisesti spreijattuna. On sulla ideat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. :) minusta tuosta tuli tosi hauska ja oon itekin ihan tyytyväinen tuohon ideaan millä sain vähän koroketta kissalle. :)

   Poista
 2. Hauskat nuo kuvat, joissa Kitta näkyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kitta ei näytä ihan vakuuttuneen uudesta "lajitoverista"... :D

   Poista
 3. Nerokasta! Mäkin oon kissaihmisenä jo pitkään halunnut tollasen onnenkissan mutta jotenkin noi kultaset yksilöt eivät oo kovin huudelleet. Eli ei kai tässä muuta, kun Tigeriin ja spray-ostoksille vaan :) tosi hyvä idea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama juttu oli mulla, kullankirjava ei erityisesti vedonnut. :D tosi kiva jos sait tästä inspiraatiota. :)

   Poista
 4. Voih! Kasper haaveilee tällaisesta, mutta ei ole minunkaan mieleen tuo alkuperäinen väritys... Tässäpä oiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä ollut vaikea tai kallis toteuttaakaan, joten ties vaikka kasperin haaveen saat käymään toteen! :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)