tiistai 28. helmikuuta 2017

Joe & the Juice Suomi

Viime vuoden lopulla Joe & the Juice rantautui myös Suomeen ja tarkemmin ottaen se sijaitsee Helsingin Stockmannin yhteydessä.

Olen kirjoitellut Joe & the Juice -ihastuksestani aiemmin (mm. täällä) ja vähän ristiriitaisin tunnelmin otin vastaan uutisen siitä että saamme tuon ihanan mehubaarin myös Suomeen. Toisaalta olin ihan riemuissani, mutta toisaalta ihan hitusen harmittikin: on ollut niin ihana Tukholmassa ja Köpiksessä päästä käymään Joe & the Juice -kahvilassa, se on ollut odotettu osa matkaa ja sen myötä harvinaista herkkua.

Kaikesta huolimatta menin tottakai vierailemaan Stockalla heti kun siihen tarjoutui tilaisuus ja tämä tapahtui viimein ystävänpäiväviikolla. Tosi kiva oli huomata miten hyvin tuo Joe & the Juicen konsepti oli onnistuttu tuomaan Suomeen: paikan sisustus miellytti silmääni täälläkin ja sekä mehut että voileivät maistuivat juuri siltä miltä pitääkin. Vieläpä löytyi tiskin takaa englantia puhuva nuori mieskin mehuja surisuttelemasta! :)


Olin liikkeellä äitini ja poikani kanssa ja meille aikuisille tilasimme Stress Down -mehut ja puoliksi Tunacado-voileivän. Stress Down sisältää omenaa, inkivääriä ja mansikkaa, Tunacado puolestaan tonnikalaa, avokadoa, tomaattia ja pestoa. Nam nam nam! 
Hassua on, miten eri asioihin sitä kiinnittää huomiota eri elämäntilanteissa. Aiemmin en ole asiaa huomannutkaan, mutta nyt kun olen käytännössä aina liikenteessä pikkumiehen kanssa, jäin kaipaamaan syöttötuolia, jollaista ei ollut tarjolla ollenkaan. 

Onneksi kahvilassa ei ollut kovinkaan täyttä torstaisesti ennen puolta päivää, joten mahduimme aivan hyvin pöydän ääreen rattaiden kera eli ei tuo syöttötuolin puuttuminen mitään ongelmaa aiheuttanut. Päin vastoin, ymmärrän jopa jos sellainen puuttuu ihan harkitusti - ehkä mehubaari on ideastaan huolimatta kuitenkin aikuisille suunnattu eikä lapsia sen vuoksi eritysesti oteta huomioon. Niin tai näin, henkilökunta ei katsonut lainkaan kieroon että meillä oli poika mukana eikä edes sitä, että meillä oli hänelle vielä toistaiseksi omat eväät mukana.

Oli kaikin puolin tosi kiva käydä tuolla Suomen Joe & the Juice -mehubaarissa, jäi rentoutunut ja iloinen fiilis - kuin olisi pienellä lomamatkalla ollut!

Ps. Muistathan Kohta kotona -blogin synttäriarvonnan, osallistua voi vielä tämän kuluvan viikon sunnuntaihin klo 20 saakka. Arvonta löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)