torstai 23. helmikuuta 2017

Arvonta blogin neljävuotissyntymäpäivän kunniaksi

Tänään on kulunut neljä vuotta siitä kun kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni ja syntymäpäivän kunniaksi päätin laittaa taas arvonnan käyntiin. Viime vuonna arvonta jäi väliin, sillä olin tuoreena äitinä niin kiireinen ja väsyksissä, ettei energiaa vain yksinkertaisesti riittänyt.

Kirjoittelu on muutenkin jäänyt melko vähäiseksi tässä jo pidempään, pahoitteluni siitä. Tosin päätinhän jo blogia aloittaessani, että en aio ottaa paineita kirjoittelutiheydestä, vaan haluan pitää blogin kirjoittamisen ensisijaisesti hauskana puuhana – en stressinaiheuttajana.

En ole blogissani koskaan kovin paljon ja tarkkaan henkilökohtaisia asioitani avannut, mutta nyt tekisi mieli kertoa miksi aloitin blogini nimenomaan helmikuussa 2013. Olin haaveillut blogin kirjoittamisesta jo pitkään, mutta syystä tai toisesta oikeaa hetkeä sen aloittamiselle ei löytynyt. Sen löytymiseen auttoi surullinen tapahtuma: ystävänpäivänä neljä vuotta sitten sain keskenmenon. Vauva oli erittäin toivottu ja jo rakastettu vaikka raskaus oli vasta alkuvaiheessa ja tuntui että maa mureni jalkojeni alta.

Viikon verran tapahtuneen jälkeen päätin, että nyt on blogin aloittamisen aika: halusin saada ajatukseni muualle ja itselleni jotain iloista, jonka parissa puuhailla. Keskenmeno tuntui pitkään vaikealta ajatellakin, mutta nyt kun olen ollut onnellinen äiti jo pian 1,5 vuotta, tuo haava ei ole enää niin kipeä ja tuntui siltä, että haluan tämän asian tänne blogiini kirjoittaa.

Blogini aihemaailma on hieman ehkä muuttunut poikani syntymän myötä, mutta olen pyrkinyt siihen, etteivät vauva- ja taaperojutut ihan täysin blogiani valtaa, vaikka niitä on mukaan tullutkin. :) Lukijamääräni on joka tapauksessa pysynyt tosi tosi pitkään samana, lisää lukijoita ei ole ilmaantunut mutta toisaalta ei teitä ole sieltä kadonnutkaan, joten kiitos kovasti teille, jotka edelleen blogiani seurailette! 

Kirjoittelenpa jatkossa tiheämmin tai harvakseltaan edelleenkin, päätin siis kuitenkin järjestää pitkästä aikaa arvonnan, joten mennäänpä asiaan!

Palkinto sisältää tuotteita, joista itse pidän ja joista uskoisin monen muunkin pitävän, kun värimaailma on jälleen sitä itselleni ominaista riemunkirjavaa eli mustavalkoista. :)

   -Marimekko Isola kirjesetti
   -"The best is yet to come" -tiskirätti
   -Granitin lautasliinapakkaus

Kaikki palkinnon tuotteet olen ostanut ihan omin rahoin.

Arvonta alkaa nyt heti ja päättyy sunnuntaina 5.3.2017 klo 20:00.

Säännöt ovat tässä:
Yhden arvan saat ihan vain kommentoimalla: kerro miten blogiini päädyit. Kaksi arpaa saat, jos olet rekisteröitynyt lukijakseni/ tekemällä niin tai tykkäämällä Kohta kotona –blogista Facebookissa. Kolme arpaa saat, kun vielä yllä olevien lisäksi kerrot arvonnastani omassa blogissasi. Tarkoitukseen voit käyttää yllä olevaa kuvaa.

Mainitsethan kommentissasi monellako arvalla olet mukana ja jätä myös sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.

Onnea arvontaan!


9 kommenttia:

 1. Onnittelut! Etsin blogeista sisustus-ja DIYideoita omaan kotiin ja varmaan myös sen takia olen päätynyt joskus blogiisi.
  Bloggerlukijana kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Onnittelut blogillesi :) löysin tänne googlen kautta
  kahdella arvalla mukana
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogillesi :) Google on ihmeellinen, sen kautta löytyy kaikkea kivaa, kuten blogisi :) 2 arpaa.
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Sattumalta googlen kautta päädyin. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Googlesta myös löysin :) Yksi arpa, sinitiiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Googlen kautta olen tänne ensimmäisen kerran löytänyt :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Onnea! Googlesta lytyi.
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. tiiakaroliina91@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea 4-vuotiaalle!
  Kahdella arvalla mukana, seuraan Facebookin kautta, ja nyt klikkasin lukijaksi tuossa sivupalkissakin :) En pysty muistamaan mistä olen alun perin blogisi löytänyt, jossain on vastaan tullut :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea :) Päädyin blogiisi ystäväni suosituksesta :) Olen yhdellä mukana.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)