tiistai 7. maaliskuuta 2017

Synttäriarvonnan voittaja

Blogini täytti 4 vuotta 23.2.2017 ja sen kunniaksi pistin pystyyn järjestyksessään kolmannen arvonnan, johon hankin palkinnoksi mustan, harmaan ja valkoisen sävyisiä tuotteita – setin, josta itse tykkään. :)Osallistujamäärä arvontaan ei ollut huima, mutta siitä huolimatta suuri kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte ja erityisesti kiitos kaikista onnitteluista!

Pyrin arvonnallani hieman selvittämään, että mitä kautta blogiini on alun perin löydetty ja kävi ilmi, että Googlen kauttahan se on pääosin tapahtunut. Tämä ei tullut minulle yllätyksenä, kiva olisi ollut kuulla enemmänkin, että mitä Googlesta on haettu kun Kohta kotona -blogi on osumatuloksiin listautunut.

Mutta nyt siis itse asiaan, eli tämän neljävuotissynttäriarvonnan voittajaan. Kommentteja arvontapostaukseen tuli 9 ja niiden perusteella ns. arpalipukkeita tuli laskujeni mukaan 13 kappaletta.

Arvonnan suoritin siten, että poikapuoleni toimiessa virallisena valvojana pyysin miestäni onnettaren roolissa sanomaan numeron välillä 1-13. Mieheni valitsi luvun 11, joten sen myötä arpaonni suosi kommenttia, jonka oli jättänyt Elise H. Oikein paljon onnea Sinulle!

Olen lähettänyt voittajalle sähköpostia ja palkinnon toimitan hänelle myös mahdollisimman pian.

Kiitos vielä synttäriarvontaan osallistuneille sekä ihanaa ja aurinkoista lähestyvää kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)