perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukortit

Voi miten aika tuntuu rientävän, on taas mennyt melkein kaksi viikkoa kun viimeksi olen blogiini kirjoittanut! Johonkin on sekin aika ilmeisesti käytetty vaikka noin on hujahtanut huomaamatta... Joulukuukin on alkanut tässä välillä ja joulu lähestyy kovaa vauhtia!

Joulukorttien lähettäminen alkaa olla ajankohtaista, ensi viikolla taitaa olla jo se viimeinen päivä, jolloin joulupostimerkein varustetut joulutervehdykset tulee lähettää jotta ennättävät ajoissa perille.

Minäkin sain tässä vastikään omat joulukorttini valmiiksi. Olin ideoinut kortteja mielessäni jo pitkään ja kun lähdin kokeilemaan, että millaisiksi ne ideani käytännössä muodostuvat, niin tällaisia korteista sitten lopulta tuli:


Korttien koristeluun käytin erikuosisia mustavalkoisia washiteippejä ja hopeaisia tähtitarroja. Joku voisi hyvinkin tuumia, että kortit ovat aika synkkiä kun käytin mustaa korttipohjaa, mutta omasta mielestäni korteista tuli tummasta värimaailmasta huolimatta (vaiko sen vuoksi) oikein kivan näköisiä. 


Jostain syystä miellytti tuo kuusen muoto minua tänäkin vuonna, viime vuonnahan kortit olivat myöskin kuusia, niistä kerroinkin juuri viimeksi kirjoitellessani, täällä.

Oikein hyvää viikonloppua ja itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)