maanantai 29. joulukuuta 2014

Ilmoitustaulukalenteri

Meillä on avomieheni kanssa omat kalenterit, mutta käytäntö on osoittanut, että tarvetta jonkinlaiselle yhteisellekin kalenterille olisi, jotta koko perheen yhteiset menot taikka lasten omat menot saataisiin kätevästi kaikkien näkyville.

Pyörittelin asiaa mielessäni tuossa ja lopulta idea muotoutui päässäni ilmoitustaulukalenteriksi. Tulostin kuukauden nimen A3-kokoiselle paperille ja revin sekä leikkasin sen reunan näyttämään siltä, kuin se olisi repäisty jättikokoisesta muistivihosta. Tämäntyyppisen idean näin joskus Pinterestissä taikka jossain ja se jäi mieleeni asiana, joka olisi hauska toteuttaa. Ostin mustan ilmoitustaulun Granistista ja kun vielä satuin Tigerissa törmäämään jättikokoisiin nastoihin, niin kaikki tarvittavat osaset olivat kasassa!

Ilmoitustaulukalenterin olisi siis tarkoitus näyttää kaikkiaan suurennetulta ja luonnossa tuo efekti tuleekin hyvin esille - valokuvissa ei ehkä niinkään. Koitin pariin kuvaan rajata mukaan jouluruusun, jotta mittasuhteet tulisivat paremmin esille, mutta en osaa sanoa onnistuinko. Tämä ilmoitustaulu on matkalla seinälle, mutta nyt vielä toistaiseksi se nojailee ruokapöydällä ruokahuoneen seinään.Askartelin tämän ilmoitustaulukalenterin jo joulukuun alkupuolella, mutta en ole ennättänyt tätä juttua kirjoittamaan ennen kuin nyt. Päätin, että ennen kuun loppua tämä täytyy julkaista, vaikka toki kohtapuoliin teenkin jo uuden kalenterisivun ilmoitustauluun kun kuu vaihtuu.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä idea! Ja kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos leena, itsekin tykkään. :) ja tämä on osoittautunut jo oikeinkin käteväksi ratkaisuksi, toimii ainakin meillä!

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)