sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Upea jakkara

Tytärpuoleni on aivan uskomattoman luova ja taitava käsistään. Joululahjaksi hän antoi isälleen itse tekemänsä jakkaran, joka on mielestäni aivan mielettömän hieno! Jakkaran hän oli tehnyt koulussa ihan alusta alkaen itse ja sen lisäksi että se näyttää upealta, on se myös hyvin tukeva ja hyvä istua. Luvan saatuani päätin kirjoittaa jakkarasta tänne blogiinkin, jotta muutkin pääsevät sitä ihastelemaan.

Tuolin istuinosa on pehmustettu ja mustalla verhoiltu, runko on maalattu mustaksi ja sen jälkeen päälle on roiskittu valkoista maalia - lopputulos on sanalla sanoen täydellinen!


Myös Kitta ihastui tuoliin ikihyviksi (etenkin kun sen paikaksi ainakin alustavasti sattui lämpöpatterin edusta) ja usein Kittan löytääkin kerältä juuri tämän jakkaran päältä.
Seiskaluokkalaisemme on taiteellisesti lahjakas muutenkin, hän piirtää ja maalailee päivittäin ja upeita töitä on vaikka kuinka paljon. Yhden omista suosikeistani sain häneltä omakseni jo hyvän aikaa sitten ja sen olen kehystänyt olohuoneemme seinälle.
Mielestäni erittäin kaunis lyijykynäpiirros, ihana pelkistetty tyttö, jolla silti on kaikki oleelliset piirteet kohdallaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)