sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Pouf tuli meille(kin)

Monissa blogeissa on jo pidemmän aikaa näkynyt marokkolaisia poufeja, mutta itselläni kesti vähän pidempään haudutella, että tahtoisinko minäkin poufin ja sopisiko se meille. 
Jossain vaiheessa aloin sitten lämpenemään ajatukselle ja etukäteen olin aivan varma, että väriksi valikoituisi musta. Kun tilausta sitten Zoco homen sivuilla naputtelin, niin yllätin itsenikin klikkaamalla ostoskoriin poufin, jonka väri oli konjakki. Jotenkin siinä tilatessa se musta ei näyttänytkään oikealta, vaan konjakki, joka olisi samaa värimaailmaa kuin sohvapöytänämme toimiva vanha arkku.Nyt pouf on meillä ollut jo itse asiassa tovin aikaa ja etenkin tuossa ilmojen viiletessä, kun olemme alkaneet polttaa puita kakluunissamme, on pouf osoittautunut aivan verrattomaksi jakkaraksi kun ei tarvitse kyykistellä kovalla lattialla sytytyshommissa. Ja kaunishan tuo pouf on myös, ihana koriste lattialla ja värivalintaanikin olen ollut täydellisen tyytyväinen. :)4 kommenttia:

  1. Minäkin olen uusille jutuille usen hitaasti lämpenevä, mutta täytyy sanoa että tuo "palli" niinkuin meilläpäin noita kutsutaan, on alkanut miellyttää silmääni. Ja minäkin haluaisin juuri tuon konjakin värisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hauska kuulla että säkin olet samanlaista hitaasti lämpenevää sorttia. :) ehkäpä jossain vaiheessa saan lukea sun blogista teidän kotiin ilmaantuneesta uudesta pallista!

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)