keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Olohuoneessa tapahtunutta

Kirjoittelin olohuoneestamme ensimmäisen kerran heinäkuussa ja tuolloinhan paljon oli huoneessa vielä kesken, jos kohta paljon oli toki jo valmiinakin.

Nyt syyskuussa olohuoneen sisustus on edennyt jonkin verran, kun olemme saaneet hankittua toiveidemme mukaisen divaanisohvan ja verhotanko on paikoillaan (tosin verhot vielä mietinnässä) eivätkä seinätkään ole enää aivan tyhjät. Tauluja olisi tarkoitus laittaa enemmän ja valaisimet ovat edelleen menossa vaihtoon, mutta tältä olohuoneessamme siis näyttää tänään:
Lisäksi päätin tällä kertaa laittaa kuvan myös sohvaa vastapäätä olevasta nurkkauksesta, jossa asuu kotimme ylpeydenaihe, majesteettisen kaunis pystyuuni/ kakluuni. Siihen rakastuimme oikopäätä kun kävimme ensimmäisen kerran taloa katsomassa ja niin se vain ilahduttaa silmää edelleen joka päivä!
Tässä, missä meillä on nyt olohuone, oli edellisillä omistajilla makuuhuone, eli kakluunikin oli heillä siten makuuhuoneessa. Me päätimme suunnitella remontin siten, että olo- ja makuuhuone vaihtoivat paikkaa, jotta saimme tämän kaunistuksen paraatipaikalle ja ihmisten ilmoille piilosta makuuhuoneen nurkasta.
Nyt olisi uusien valaisinten lisäksi (mietinnässä on kovasti, että minkälaiset valaisimet tähän tilaan parhaiten sopisivat) etsinnässä takkavälinesetti. Ilmojen viilettyä olemme alkaneet vähitellen jo polttaa kesän aikana tekemiämme polttopuita ja takkavälineiden tarve on nyt ihan todellinen. Olisi mukava löytää jotkut taotut välineet, jotka olisivat itsessään kauniit ja toisaalta käytännössä toimivat. Toivottavasti tulevat jossain sopivasti vastaan jo pian!


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo uuni <3 Ja tuo tumma vitriini ekassa kuvassa myöskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos leena! tykkään itsekin tuosta vitriinikaapista tosi paljon. se oli aluksi männynvärinen ja minusta aika hirveä, mutta sitten avomieheni maalasi sen mustaksi ja oi: nyt se on yksi lempihuonekaluistani kodissamme! <3

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)