lauantai 3. elokuuta 2013

Mustavalkoinen matto

Aina silloin tällöin olen miettinyt hankkivani sen kuuluisan "blogimaton" eli Ikean Stockholm-maton, mutta yhtä useaan kertaan kuitenkin viime hetkellä perääntynyt ostopäätöksestäni ja jättänyt maton ostamatta.

Mustavalkoista mattoa himoitsin silti ja aloin sitten viime viikolla katselemaan sellaisia vähän muualtakin. Kodin Ykkösestä se sitten löytyi se matto johon ihastuin ikihyviksi: Annon Siru-matto näytti heti oikealta!

Matto on kooltaan 200 x 290 cm, joten vähän jännitti, että mitenhän niinkin suuri matto mahtuu yksiööni... Mutta totesin sen sopivan vallan mainiosti eikä se näytä minusta lainkaan liian suurelta.

Myöskin minua vähän mietitytti, että mitenhän Kittan karvat mahtavat näkyä matossa, mutta nyt kun matto on ollut paikoillaan noin viikon päivät, niin ei se sentään sekunnissa tule mustalla karvalla kuorrutetuksi. Hyvä niin. :)
Aiemmin minulla oli pyöreä matto ja sitäkin aiempi mattoni on ollut pyöreä, joten oli hauskaa hankkia pitkästä aikaa ns. maton muotoinen matto. :) Vanhastakin matostani tykkäsin kyllä ja siinä eivät kissankarvat näkyneet koskaan, mutta pidän muutoksesta silti kovasti. Tässä vielä pari kuvaa tuosta aiemmasta matosta:


Kuvissa muuten näkyy pöydällä myös uusi, vanhan ruskeansävyisen tilalle hankkimani vahakangas - siitä en ole huomannut täällä blogissani vielä kertoakaan. Kyseessä on Coronna-kernivahakangas, jonka tilasin Finlaysonilta alkukesästä.

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen on takana... Ihanaa että tuli tällainen kaunis ja aurinkoinen lauantai ja toivottavasti koko viikonloppu!


5 kommenttia:

 1. Onpa ihana matto! Tuo mun mielestä ryhtiä pyöreää paremmin. Ja muutenkin tosi viihtyisän näköistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos dara! <3 minustakin matto tuo ryhdikkyyttä ja jotenkin selkeyttä vaikka onkin vahvasti kuvioitu.

   Poista
 2. Ihanan ISO matto. Näyttikin on :) Meidän mv-matossa näkyy enemmän mustilla raidoilla kaikenlaista kuin valkoisilla.

  VastaaPoista
 3. Näyttikin = nättikin. Taas autocorrect oli korjaamassa vääräksi tätä korjausviestiäkin :D ikea-maton kanssa mulla on käynyt samalla tavalla. Kaupassa se ei näyttänyt hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kas, en edes huomannu! mut joo, nätti on minustakin. :) ja tosiaan enempi muut pikkuroskat tuntuu näkyvän ku kittan karvat... täytyy vaan imuroida entistä ahkerammin. :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)