sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kuivaa

Keittiössäni tehtiin putkiremontin yhteydessä täysremontti, kaikki uusittiin lattiasta kattoon. Kun valitsin ovea allaskaappiin, halusin siihen vetimen, johon saan ripustettua kaksi pyyhettä, käsien ja astioiden kuivaamista varten omansa.




Olen huomannut olevani omituisen hullaantunut kauniisiin keittiöpyyhkeisiin ja viime viikolla tein taas löydön: H&M Home –myymälästä ostin ihanat mustavalkoiset pyyhkeet.






Toisessa on valkoisella pohjalla mustaa pitsikuviota ja toisessa valkoisella pohjalla musta teksti ”a true love story never ends...”. Ah, niin kaunista!







2 kommenttia:

  1. Hei, kiva saada uusi sisustusbloggari blogimaailmaan! Ja kiitos tuosta keittiöpyyhevinkistä, todella kauniit pyyhkeet, melkein tekee itsekin mieli käydä moiset hakemassa - tai ainakin tuo pitsinen (:

    Onnea bloggaamiseen ja tervetuloa kurkkimaan minun blogiini: http://craftannabell.blogspot.com

    Terv. Christ'Annabell

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Christ'Annabell ja kiitos kannustavasta viestistäsi! Riemastuttavaa, että löysit bloginraakileeni jo toisena päivänä julkaisusta. :) Ja hauskaa että pidät pyyhkeistä - niin pidän minäkin! Tulen ehdottomasti vastavierailulle sinun blogiisi, kiitokset kutsusta.

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)