torstai 17. heinäkuuta 2014

Kesäkynnet

Olen jo useampana kesänä käynyt laitattamassa ranskalaiset geelilakkaukset varpaankynsiini kun ensimmäisen kerran jälkeen jäin niihin ihan koukkuun. Jonkun kerran olen kokeillut myös värillisiä geelilakkauksia varpaissani, mutta kyllä se ranskalainen lakkaus vaan on minulle mieluisin.

Varpaankynnet kävin laitattamassa myös täksi kesäksi kauneushoitolassa, mutta nyt minulla on geelilakkaukset myös sormissa. Tulin nimittäin keväällä hankkineeksi itselleni paketin, jolla geelilakkaukset voi tehdä kotona ja vaikka kesä on jo näinkin pitkällä, niin vasta tällä viikolla ennätin taiteilla itselleni geelikynnet sormiin.

Ne onnistuivat mielestäni niin hyvin ja kynsistäni tuli niin kauniit, että päätin julkaista kuvan kesäkynsistäni ihan täällä blogissa.

Käytin kynsieni tekemiseen SensatioNail-aloituspakettia, jonka tilasin CesarsShopista. Näyttäisi siltä, että ne ovat sieltä nyt loppuneet, mutta ainakin Pretty.fi myy näitä samoja paketteja. Ostin siis itse tuon, missä värillisenä geelilakkana on hento vaaleanpunainen, mutta tätä ranskalaista lakkausta varten piti toki hankkia väritön (Clear) ja valkoinen (White Lily) geelilakka.


Hopeainen glitter, jota laitoin koristeeksi, ei ole geelilakkaa vaan ihan tavallista, mutta hyvin se toimi ja värittömän geelilakkakerroksen alle se jäi aivan sileänä. Tähän varmasti sopii mikä tahansa glitterlakka, mutta omani on Art Liner Silver Glitter, jossa on ohut, koristeluun omiaan oleva sivellin.

Tämä postaus poikkeaa kovasti aiemmista, sillä tämä ei liity sisustamiseen eikä edes kokkailuun vaan kauneuteen. Olin ajatellut, ettei blogissani kauneusjuttuja tulla näkemään, mutta kuinkas sitten kävikään! :)

2 kommenttia:

  1. Voi, että ja ihan itse olet laittanut...mistä sinä semmoisen paketin olet ostanut?...tahtoo kanssa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä huomio, olisinpa tosiaan voinut mainita mitä tuotteita tähän käytin. :) lisäänpä ne tiedot ihan tuonne postaukseen.

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)