tiistai 8. heinäkuuta 2014

Vilaus olohuoneesta

Olohuoneemme on ollut jo jonkin aikaa tavallaan valmis: melkeinpä ainoa remontoiduista huoneista jossa on jo katto- ja jalkalistatkin paikoillaan. Sisustuspuoli on vielä kesken, mutta ajattelin huoneen yhdestä kulmasta laittaa nähtäville pari kuvaa siitä huolimatta.
Kuvassa ikkunassa ei ole vielä verhotankoja vaan verho on ikkunan välissä, seinillä ei ole vielä mitään ja sohvakin on meidän ns. varasohvamme aiemmilta ajoilta. Meille on tulossa suurempi sohva, sellainen divaanimallinen, verhokyhäelmä on vaihtumassa verhotankoon ja eri verhoihinkin ja seinille on tulossa tauluja, mutta odottelen niiden kanssa kunnes saamme uuden sohvan paikoilleen.
Tahtoisin uudet valaisimet tähän huoneeseen, näistä vanhoista en oikein enää pidä, mutta mattoon sen sijaan olen aivan hullaantunut!

Matto on melko suuri, 200 x 250 cm ja sain sen avomieheltäni viime jouluna joululahjaksi. Olin nähnyt tämän ihastuttavan nahkamaton Kasvihuoneilmiössä ja sitä toivonut vaikkei se olisi edelliseen asuntoomme mahtunut mitenkään eikä meillä siinä vaiheessa ollut mitään taloa edes kiikarissa vielä. Tänne se onneksi sopi kuin nenä päähän ja siitä olen tosi iloinen! Valkoiseksi maalamallamme lattialla se näyttää omasta mielestäni ah, aivan täydelliseltä.

4 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)