maanantai 5. toukokuuta 2014

Keittiö on jo lähes valmis!

Nyt olisi VIHDOINKIN sellainen tilanne, että voin jotain kuvia uudesta talostamme laittaa tänne blogiinkin - jee! :) Ensimmäisenä muutamia kuvia keittiöstä, joka osittain on jo valmis, vaikkakaan ei ihan.

Koitan jossain vaiheessa hieman valottaa, että millaista remonttia me teimme ja mistä lähdettiin liikkeelle, mutta nyt esittelen kuitenkin kuvina vain tilannetta tällä hetkellä.

Sen verran kuitenkin mainitsen, että käytännössä kaiken me talomme asuinkerroksissa olemme tähän mennessä uusineet eli esimerkiksi keittiössä ei ole alkuperäistä jäljellä kuin... no, käytännössä ei oikeastaan mitään. :)


Miltäs alkaa teistä näyttää? Yhdestä kuvasta voi havaita, että jalkalistat puuttuvat vielä (samoin kuin kattolistat ja sokkelitkin) ja esim. kodinkoneista osa on vielä vaihtamatta, osa asentamatta, mutta ehkä näistä kuvista jo vähän saa kiinni, että millaiselta se meidän keittiö näyttää.

Itse olen ihan hirvittävän tyytyväinen: nyt on paljon säilytystilaa (kaikki ei näy vielä näissä kuvissa) ja paljon työskentelytilaa. Kovin monia aterioita en vielä ole ennättänyt kokkailla, mutta täytyy sanoa että tässä keittiössä on kyllä ilo hyöriä. :)

4 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)