torstai 8. toukokuuta 2014

Makuuhuoneen seinällä

Olen tosi ihastunut sekä Therese Sennerholtin että Ylva Skarpin printteihin, niissä vain on sitä jotain! Olen lueskellut blogeista, että tekstitaulut ym. alkaisivat olla jo "ohi" mutta itse tykkään niistä edelleen todella paljon.

Haaveilen erityisesti Therese Sennerholtin printtitaulusta (josta mainitsinkin jo täällä, huoh, melkein vuosi sitten jo...), mutta vielä ei ole siihen ollut varaa ja sen sijaan olen jossain välissä tilannut pahimpaan hätään muutamia Sennerholtin kortteja.

Eilen sitten törmäsin ensimmäistä kertaa Ylva Skarpin Silence-printtiin, johon ihastuin heti. Sitäkään ei taida olla ihan heti varaa tilata omaksi, mutta niin kovasti tähän tykästyin että tein heti printistä ihan oman kopion eli kirjoitin wordilla tuon saman sanan ja tulostin.

Eihän se aitoa vastaa, mutta tuumin että samaa henkeä tässä on ja tästä tulosteesta sekä yhdestä Sennerholtin kortista sain mielestäni viehättävän yhdistelmän makuuhuoneen seinälle, yöpöydän virkaa toimittavan pinnatuolin yläpuolelle.


Ehkä sitä jonain päivänä voi sitten vaihtaa tuon tulosteen ihan aitoon Ylva Skarpin printtiin, vaikka sitä en taitaisi raaskia ihan vain teipinpaloilla kiinnittää seinään. :)


4 kommenttia:

 1. Minä olen kans tehnyt tuota, että olen itse wordilla tekstin kirjoittanut :) Eihän se tosiaan aja sen oikean asiaa, mutta helpottaa edes hetkeksi :)
  Blogistani löytyy haaste sinulle, käyppä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin helpottaa. :) ja raaskii helpommin hävittää jos äkkiä kyllästyttää! :D minäpä käyn sun blogissa kurkkimassa...

   Poista
 2. Noi on kivoja. Ylva näyttää nyt tekevän "värikkäämpiä" julisteita. Mullakin pari korttia, mutta paikka vielä puuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, niin näyttää. ihan niin kovin ne ei minuun kolahda, vaikka hienoja on kyl nekin. välillä on hankalaa ku on enempi esille laitettavaa ku ois mahdollista laittaa. :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)