maanantai 12. toukokuuta 2014

Arkihaaste 4/5

Siivouspäivä. Minulla ei oikeastaan ole mitään muita kotitöitä vastaan, mutta imuroinnista en oikein välitä. Hankin jokunen vuosi ihan varta vasten kauniin valkoisen imurin, jotta sitä herkemmin tulisi kaivettua siivouskaapista esiin ja itse asiassa se on toiminut yllättävän hyvin! Ei imurointi vieläkään nappaa, mutta mukavampi se homma on hoitaa kun imuri miellyttää silmää. :)

Uudessa talossamme maalasimme kaikki lattiat valkoisiksi. Ystäväni S varoitteli minua, että valkoisella lattialla näkyvät sitten ihan kaikki roskat... ja oikeassahan hän oli. Tämän seikan vuoksi imuri täytyy kaivaa esiin entistä useammin, huvitti tai ei.

Mutta mutta, itse asiassa alkaa tämä ikävinkin kotityö täällä uudessa kodissa olla jopa melkein kivaa nyt kun pahin remontti on ohi ja suurin osa muuttolaatikoista on purettu. Kaikista ikävintä imurointi nimittäin on silloin kun joka paikka on täynnä tavaraa ja ajasta suurin osa menee siihen kun niitä siirtelee imurin edestä pois. Täällä olemme nimenomaan pyrkimässä siihen, että imurointi olisi mahdollisimman helppoa ja kuka tietää, ehkä tästä tulee vielä lemppari kotityöni! (Hah, niin varmaan!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)