tiistai 20. elokuuta 2013

Silityslaudan uudet vaatteet

Silittäminen ei välttämättä ole minusta vastenmielinen puuha, mutta huono siinä hommassa olen ja sen vuoksi se ei kovastikaan innosta. Silti siinä, kuten monessa muussakin asiassa, auttaa jos on kauniit välineet joilla hommaa hoitaa. On paljon mukavampi puhdistaa Methodin tuotteilla... pyyhkiä kauniilla luutuilla... tiskata mahdollinen käsitiski kivan näköisellä tiskiharjalla jne. Samoin on silittämisen laita: paljon mieluummin kaivaa silityslaudan esiin jos se näyttää kivalta! :)

Oma silityslautani oli eilispäivään saakka aika surkea näky: sinisellä pohjalla ruskean sävyisiä kukkakuvioita. Yyh...

Eilen lähdimme piipahtamaan äitini kanssa äkkiseltään Ikeassa ja siellä satuin näkemään mustavalkoisen silityslaudan irtohupun. Sehän oli pakko ostaa: näytti ihanalta ja hintaakin oli noin 4 euroa! Irtohuppu oli todella helppo laittaa paikoilleen (ns. vuorikankaineen kaikkineen) ja se sopii varmaankin suurimpaan osaan silityslaudoista: 108-120 cm pitkiin ja 33-40 cm leveisiin.
En usko että silittämispuuhani tästä nyt mitenkään erityisemmin lisääntyvät, mutta ainakin on varmasti miellyttävämpi jatkossa ottaa silityslauta esiin kaapista.

Tänään kolahti muuten Ikean uusi kuvasto postiluukusta. Olin ennättänyt sähköiseen versioon jo hieman tutustua, mutta eilinen kierros ei vielä tuottanut kovin suuria "Tuon minä tahdon!" -tuntemuksia. Ehkä kun selailen kuvaston läpi, niin tulee taas tarve mennä Ikeaan tutkimaan että mitä sieltä löytyykään...

2 kommenttia:

  1. Oikein nätti vaihtarisuoja, hyvä hinta ja koko. Meillä oli joskus tuollainen lauta ja siihen joku vaihtosuoja, joka oli lörppö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, ei ollut hinnalla pilattu tämä ja tykkään uudesta kuosista tosi paljon! :)

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)