lauantai 8. kesäkuuta 2013

Liitutaulutarrat

Aivan i-ha-na ilma ollut tänään! Me vietimme sen melkein kokonaan rannalla.  Oli muuten itselleni ihan ensimmäinen rantapäivä tälle kesää ja voi että kun nautin!

Eilen iltasella sain kuitenkin aikaiseksi laittaa Granitista ostamani liitutaulutarrat seinälle. Tovin aikaa pohdin että minkä seinän valitsen tarrojen paikaksi ja päädyin lopulta keittiöön.
Piirsimme ensin vatupassin kanssa tarrojen ympärysviivan ohuelti lyijykynällä ja hioimme sitten maalipintaa tuolta alueelta. Tässä on vasta yksi neljästä tarrasta paikoillaan ja ääriviiva ehkä hennosti erottuu kuvassa:
Sitten ovatkin jo kaikki neljä tarraa paikoillaan. Tarkkana sai olla ettei tarrojen väliin jäänyt valkoista näkyviin...
Ja sitten oli se riemu kun pääsi kirjoittelemaan tussilla liidun sijaan. Se on hauskaa, tussista tulee hyvin maalimaisesti valkoista väriä, joka tosiaan kostealla pyyhittäessä lähtee vaivattomasti pois.


Tussia tutkiessaan kultani huomasi, että sillä voi kirjoittaa tällaisen liitutaulun lisäksi myös peiliin ja ikkunaan. Tämäkin oli hauska tieto ja hänhän tietty testasi tussia heti keittiön ikkunaan. Taiteilun tulos on vähintäänkin hieno! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)