keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset Granit-aarteet

Nyt ennätin viimein kuvata ostoskassini sisältöä. Mukaan pikaiselta ensivisiitiltäni Granit-sisustusliikkeestä lähti valosarja, jota olen kuolannut jo ainakin vuoden verran, mutta en ole sen vuoden aikana päässyt matkustamaan Tukholmaan, jotta olisin päässyt tämän ihanuuden hankkimaan. No nyt se sitten tuotiin minulle tänne Helsinkiin. ;)
Valosarjan lisäksi ostin pakkauksen, joka sisältää viisi A4-kokoista liitutaulutarraa ja näiden kaveriksi valkoisen liitutaulutussin. Aivan riemastuttava ajatus kirjoittaa tussilla liitutaululle ainaisten perusliitujen sijaan - ja pyyhiä kirjoitukset sitten vaivattomasti pois.
Näiden ostosten lisäksi myyjätär pisti kassiin vielä kaupanpäälliseksi hauskan "remonttimiehen lyijykynän" joka on väreiltään oivallinen ja idealtaan hauska. Hih.
Valosarjan kanssa kävi vähän hassusti, sillä en voinutkaan laittaa sitä paikkaan, johon olin suunnitellut: valosarja painaa niin paljon, ettei ripustaminen onnistunut. :D Nyt minun tulee keksiä sille joku tukevampi paikka. Johonkin nämä silti tulevat, niin ihanat ovat!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Täytynee itsekin suunnata kyseiseen liikkeeseen. Toi liitutaulutussi on ihan must ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. :) ja joo, täytyis saada pian nuo liitutaulutarrat seinälle jotta pääsee testailemaan tussia! :D

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)