tiistai 11. kesäkuuta 2013

Food Sightseeing - Turistina omassa kotikaupungissa :)

Minulle tarjoutui mahdollisuus osallistua Food Sightseeing Oy:n järjestämälle Herkuttele Helposti Helsingissä -kierrokselle. 

Kierroksella tutustutaan kävelleen Helsingissä sijaitseviin ravintoloihin ja myymälöihin, sellaisiinkin, jotka eivät välttämättä ole ihan niitä kaikista tutuimpia. Kaikissa kierrokseen kuuluvissa paikoissa oli lisäksi tarjolla pieniä maistiaisia. Kierros oli aivan mahtava!

Oppaanamme toimi ihastuttava Anna Järvinen, joka jutteli hyvin värikkäästi ja laveasti asiasta ja sen vierestä. Hän kertoikin, että Food Sightseeing -kierrosten ideana on kuin olla kiertelemässä kaupungilla kaverin kanssa. Siltä se tosiaan tuntuikin. :)


Tässä iso kasa kuvia matkan varrelta:

Klaus K Hotel (Bulevardi 2)Kotileipomo Eromanga (Pohjoinen Makasiinikatu 16)

Kauppatori

Pure Bistro (Pohjoisesplanadi 9)Urban Story (Katariinankatu 1)

Savotta (Aleksanterinkatu 22)Tuomiokirkko ja Cathedral Shop sekä Café Krypta (Kirkkokatu 18)Anton & Anton (Mariankatu 18)Chjoko (Liisankatu 9)

Meille sattui aivan upea ilma ja kierroksella oli ihana kävellä - tuntui ihan todella kuin olisi ollut jossain ulkomailla tutustumassa kaupunkiin! Suosittelen tällaista ihan kaikille, enkä ihan vähiten helsinkiläisille. Kierrokset on pääasiassa tarkoitettu turisteille, mutta tse ainakin sain tästä kierroksesta paljon irti, katselin kotikaupunkiani aivan uusin silmin ja tutustuin paikkoihin, joista kaikista en ollut koskaan kuullutkaan. Turistina omasssa kotikaupungissa tosiaan... :)

4 kommenttia:

 1. Voi video, toi kuulostaa tosi mielenkiintoselta! Täytyykin mennä heti googlaamaan asiasta lisää. Tosi moni paikka noista näkemättä ja ruoka aina maistuu, toi ois niin mun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, mä tykkäsin kanssa tosi kovasti. :) nämä kierrokset ilmeisesti on useimmiten opastettu englanniksi (kun on ulkomaalaisia turisteja mukana), mutta haitanneeko tuo mitään. :)

   Poista
 2. Wau! Itsekin menisi mielellään tuollaiselle, vaikuttaapa mahtavalta tavalta viettää päivää ja vielä hyvien ruokienkin seurassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä lämpimästi, yllätti itseni ihan tosi positiivisesti!

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)