torstai 29. joulukuuta 2016

Tiipii

Niin se joulu juhlittiin ja vuoden viimeisiä päiviä viedään.

Pikkumies sai joululahjaksi hienon mustan tiipiin. Tämä äitiliini oli vähän vihjaissut mummille, että sellainen voisi olla mieluinen pojalle ja kovasti äidille itselleenkin. :) Tiipii on tarkoitus pystyttää toisaalle lopullisemmin, mutta nyt joulun ja vuoden vaihteen yli se saa olla olohuoneessamme.


Poikamme tykkää kirjoista tosi kovasti ja "kiija" mahtui jo ensimmäisten 10 tai 15 sanan joukkoon joita hän oppi. Aluksi hankin hänelle vauvojen pehmokirjoja, mutta tällä hetkellä hänellä on useita pahvisia ja myös muutamia ihan normaalisivuisia kirjoja. Niitä hän selailee itsekseenkin, mutta eniten hän tykkää kun niitä hänen kanssaan joku tutkii.

Tiipiitä ajattelin mahdollisten myöhempien majaleikkien lisäksi ns. lukunurkkaukseksi, johon pojan kanssa voi käpertyä tutkimaan kirjoja ja lukemaan satuja. Tätä silmällä pitäen olen jo hankkinut sisusteiksi muutamia tyynyjä ja pehmusteen, jotta köllöttely tiipiissä olisi mahdollisimman mukavaa.
Tällä hetkellä tiipiin (Granit) pohjaa pehmustaa mustavalkoruudullinen vanutäytteinen peite (Noé & Zoë Berlin) ja tyynyinä on mm. kaksi Ikean kissatyynyä ja mainio pöllötyyny (Aarrekid). Raidallinen tyyny on löytö kirpputorilta, se on tehty puuvillaneulepaidasta.

Satunurkkausajatuksen mukaisesti halusin, että tiipiissä myös näkee lukea, joten sinne hankittiin Kasvihuoneilmiöstä hauska hehkulampun muotoinen muovivalaisin. Lamppu roikkuu narusta ja se sytytetään ihan vain alaspäin vetämällä: täydellinen tiipiin valaisin siis!
Aluksi poikaa jännitti koko tiipii eikä hän uskaltanut mennä sinne yksin, mutta nyt hän on siihen jo tottunut ja kömpii sinne pötköttelemään tuon tuostakin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)