sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kaunis ja hassu näkymä ikkunasta

Toteutin 2014-2015 kuvahaasteen, jossa otettiin kuva kodin samasta ikkunasta aina jokaisen kuukauden samana päivänä. Haasteen nimi oli 10 kuvaa kesään.

Tänään istuin poikapuoleni kanssa keittiön saarekkeen ääressä syömässä lounasta ja siinä syödessämme ja jutellessamme katselin ikkunasta ulos. Oli jotenkin kivan näköistä, sinertävän aurinkoista ja puut ja nurmikko valkoisen huurteen peitossa. Sanoin tästä ihan ääneenkin poitsulle ja jatkoin samalla äänensävyllä, että sopii niin kauniisti maisemaan tuo vessanpönttö... - ja pojalla oli hauskaa! :)

Meillä hajosi jokunen päivä sitten wc-istuin ja kun uusi saatiin paikoilleen, päätyi vanha pihalle odottamaan kaatopaikkareissua. Pönttö jäi jonkun kiireen vuoksi peräkärryn viereen eikä vielä sinne sisälle, joten se on nyt hetken koristanut pihaamme.

Tämä oli mielestäni jotenkin niin hassua, että päätin huvikseni ottaa samanlaisen kuvan kuin haasteeseen aikanaan: näkymä ikkunasta - pikanttina yksityiskohtana vessanpönttö.
On meillä vähän tässä välillä muutostakin tapahtunut pihan puolella ja osa niistä tallentui tuohon kuvaan. Mieheni on rakentanut meille upean katetun terassin - siitä olisi vakaa aikomus kirjoitella ihan oma postauksensa jossain vaiheessa.


1 kommentti:

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)