sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Pizza bianca

Päätinpä tänään hieman ravistella blogiani ja puhallella pahimmat pölykerrostumat ja hämähäkinseitit sen päältä pois, onhan tässä sentään mennyt kohta jo puolisen vuotta kun olen mitään blogiini viimeksi kirjoittanut!

En mene lupaamaan, että vielä nytkään ihan kauhean aktiiviseksi tässä hommassa ryhtyisin, kyllä aika tuon 7-kuisen poitsun kanssa sen verran on edelleen kortilla, mutta olisihan se mukava silloin tällöin saada muutama rivi kirjoitettua.

Viikko sitten sunnuntaina oli äitienpäivä - minun ensimmäiseni.  Sain aamiaisen sänkyyn, kuten asiaan kuuluu, ja oikein herkkuaamiainen se olikin: mieheni tietää että rakastan runsaita aamiaisia. 

Meidän perheessämme on tapana, että jos jollakulla sen jäsenistä on joku merkkipäivä, niin hän saa päättää juhlapäivänsä ruoan. Minä sain siis päättää mitä meillä syötiin äitienpäivänä ja toiveeni oli pizza bianca - valkoinen pitsa. Ohjeen pitsaan nappasin Soppa365-sivuilta (Valkoinen kinkkupizza) ja pitsapohjan taikina laitetiinkin ohjeen mukaisesti tulille jo lauantaina. Valkoisen pitsan ideana on, ettei siinä ole lainkaan tomaattikastiketta eikä tässä meidän käyttämässämme ohjeessa ollut myöskään juustoa.

Oikein hyvää pitsasta tuli, suosittelen kyllä! Pohjasta tuli erittäin hyvä ja täytteineen kaikenkaikkiaan pitsa maistui herkulliselta, mutta sen me kyllä totesimme, että pitsaa emme kokeneet syövämme: Kyllä pitsan maun vaan tekevät tomaattikastike, juusto ja oregano! :)
2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ensimmäinen äitienpäiväsi äitinä kuulostaa kuluneen ihanasti <3

  Kiva kun puhaltelit enimmät hämähäkinseitit blogin päältä ja kurkkasit tänne blogistaniaan taas! Mullakin oli tossa puolen vuoden tauko ja pari kuukautta sitten aloin taas pikkuhiljaa herättelemään omaa blogiani horroksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos viestistä dara, kiva kuulla susta! :) hih, mehän mennään melko samalla rytmillä! muistelisin, että aloitimme blogimme aika samoihin aikoihin ja näköjään luova tauko oli tarpeen niin ikään samaan aikaan! :D

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)