torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukortit

Niin on pitänyt kiirettä etten ole aikoihin ennättänyt blogiin mitään kirjoittaa. Paljon muutakin on ollut hilkulla jäädä tekemättä, niin kuin esimerkiksi joulukortit.

Pyrin aina askartelemaan kaikki lähettämäni kortit itse ja nytkin tahdoin sen tehdä vaikka aikaa eikä energiaa ei oikein olisi ollut. Kortit eivät valmistuneet niin että ne olisin joulupostimerkein varustetuissa kuorissa saanut lähtemään, mutta ennättävät sentään (ainakin toivottavasti!) jouluksi kun eilen laitoin ykkösluokan merkeillä kortit matkaan.

Tänä vuonna askartelin joulukorteiksi pieniä kuusikoristeita hopeisesta kartongista ja mustasta narusta.

Lisäys 22.11.2014: Kuvalliset ohjeet kuusien askartelemiseksi löydät täältä.

Kuusikorttien lisäksi muutamalle kauempana asuvalle ystävälleni lähetin korttina ja samalla pienenä joululahjana suloisen kalenterin vuodelle 2014.

"Sweet New Year" calendar 2014 on tulostettu täältä. Kalenteri on samanlainen ihanuus kuin minulla on itsellenikin tulostettuna tänä vuonna.

Joululahjojen paketointitohinat on täällä nyt kaiken kiireen keskellä käynnissä melkein joka ilta ja jouluvalmistelut muutenkin. Toivottavasti aattona saamme kaikki rauhoittua ja rentoutua ja viettää ihanaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)