perjantai 20. marraskuuta 2015

Uusi työpiste

Kesäkuussa esittelin teille työpisteeni, yhden mieluisimmista paikoista kotonamme. Kovin kauaa en ennättänyt ihanasta sopestani nauttia, kun totesimme että täytyy aloittaa uusi remontti, jonka myötä minä luovun olohuoneen yhteydessä olevasta alkovista jossa työpisteeni oli ja tuo alkovi käännetään toiseen suuntaan, makuuhuoneen yhteyteen. Tämä kaikki siksi, että makuuhuoneen yhteydessä alkovista saatettiin tehdä tulevalle vauvalle oma huone. 

Voisin ehkä joskus kertoa tarkemminkin, että miten meillä remontti alunperin eteni olohuoneen ja makuuhuoneen osalta, mutta nyt vain esittelen nykyisen tilanteen ja uuden, vähän aiempaa vaatimattomamman työpisteeni.
Minulla ei ole tullut otettua kuvaa olohuoneesta samasta kulmasta kuin yllä oleva kuva, mutta tässä nyt yksi vaihekuva remontista, kun alkovi suljettiin seinällä.

Aiemmin pelkästään minun käytössäni ollut String-hylly siirrettiin yleisesti olohuoneen hyllyksi ja entisestä työpöydästäni tuli tv-taso.

Seinään hyllyjen yläpuolelle jäi kaksi reikää, joiden kohdalla mustat metallitähdet olivat ja niihin halusin keksiä jotain kivaa sen sijaan että ne olisi vain pakkeloitu umpeen. Käväisinpä sitten loppukesällä Helsingissä vieraillessani Cilla'sin putiikilla (Cilla's) ja sieltä ostin HK Livingin mustia x-nuppeja, joista kaksi pääsi koristamaan olohuoneemme seinää.

Itselleni sain aivan ihastuttavan työpöydän, jossa pöydän kannen saa tarvittaessa nostettua kiinni.Työpöydän löysimme kaatopaikalta toissa kesänä ja vaikkei meillä ollut sille mitään käyttöä tuolloin, niin otimme sen silti matkaamme mukaan. Se seilasi ympäri kotiamme etsien paikkaansa melkeinpä vuoden päivät, kunnes nyt sille tuli ihan oikea tarve.

Pöytä oli alkujaan keltainen ja siinä oli rengasvetimet.Minua varten pöytä maalattiin valkoiseksi ja tilasin siihen Herttaselta uudet valkomustat vetimet. Lisäksi ostin työvaloksi pienen ja söpön valaisimen Habitatista. Nyt työpöytä on aivan täydellinen ja viihdyn sen ääressä yhtä hyvin kuin aiemmassa työpisteessäni... Sen vähän mitä nyt tällä hetkellä ennätän työpöydän ääressä vauvatouhuiltani istua! :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)