sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Työpiste

Yksi lempipaikoistani talossamme on ikioma työpisteeni. Talomme remontin yhteydessä minulle rakennettiin makuuhuoneen ja olohuoneen väliin sekä vaatehuone (jonka oviaukko on makuuhuoneeseen päin) että työskentelytila, joka aukeaa olohuoneen suuntaan.
Olen aiemmin pariinkin kertaan julkaissut kuvia olohuoneestamme, mutta tarkoituksella rajannut yhden kohdan kuvista pois ja se on siis tämä minun työpisteeni, jolle tahdoin omistaa ihan oman postauksensa. 

Parissa seuraavassa kuvassa näkyy kakluunin vieressä mustaksi maalattua seinää, joten sen perusteella voi ehkä halutessaan hahmottaa paremmin miten tämä tila sijoittuu olohuoneeseen nähden.
Työtilani on pinta-alaltaan reilut pari neliötä ja siinä ei ole ovea, vaan vain leveä oviaukko eli käytännössä malliltaan se on kai lähinnä olohuoneen yhteydessä oleva alkovi tai ainakin sinne päin.

Tilan seinät maalattiin valkoisiksi kuten lautalattiakin, mutta yhdelle seinälle tahdoin tapettia ja valitsin siihen mustavalkoisen Ferm Living Half moon -tapetin. Työpöytä ja hyllyt toteutettiin String-kokonaisuutena, jossa on työpöytälevyn ja hyllyjen lisäksi myös yksi liukuovellinen kaappi.

Työtuoliksi löysin Ikeasta mieleiseni ja lisäsäilytystilaa sain niin ikään Ikeasta ostetun kaapin muodossa. Muistaakseni taisi olla ensisijaisesti kylpyhuoneeseen tarkoitettu tuo korkea ja kapea kaappi, joka sopi kuitenkin myös minun tarkoituksiini oivallisesti.


Varsinaisesti mitään töitähän en työpisteessäni sen nimestä huolimatta tee, vaan lähinnä kirjoittelen tätä blogiani (vaikkakin hyvin harvakseltaan tänä päivänä) ja touhuan läppärilläni muuta ihan pelkästään vapaa-aikaan liittyvää. Sen sijaan hyllyt ja kaapit kätkevät sisäänsä kaikki askarteluun, paketointiin, käsitöihin ja sen sellaiseen puuhasteluun liittyvät tarvikkeeni ja minusta on ihanaa kun minulla on oma paikka kaikille leimasimille, nauhoille, papereille, kynille ja muulle tilpehöörille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)