sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

10 kuvaa kesään 10/ 10

Nyt se sitten on täällä: KESÄ! Tai ainakin kesään tähtävään kymmenen kuvan kuvahaasteen mukaan nyt olemme kesässä ja on haasteen viimeisen kuvan päivä. Jos kuva olisi otettu eilen, olisi siitä tullut todella kesäinen kun aurinko paistoi ihanasti koko päivän, mutta valitettavasti tänään on sateisen harmaata. Siitä huolimatta, tässä on kesäkuun kuva pihastamme, ajelua kaipaavine nurmikkoineen kaikkineen:
Kuvaan on ilmestynyt yksi uusi ihana juttu, nimittäin puutarhakeinu. Sellaisesta olen haaveillut ja nyt reilu viikko sitten sellaisen saimme, jee! Nyt alkuun se sijoitettiin omenapuun alle, mutta se hakee kyllä vielä vähän lopullista paikkaansa. En malta odottaa niitä aurinkoisia lomapäiviä kun voin ottaa keinussa päivätorkut... :)

Tähän viimeiseen kuvahaasteen postaukseen laitan vielä loppuun näkyville kaikki kymmenen kuvaa, joista on hauska seurata vuodenaikojen vaihteluja eli tässä keittiömme ikkunasta otetut kuvat syyskuusta 2014 kesäkuuhun 2015:


Tämän kuvahaasteen nappasin Littlebigthings-blogista viime syyskuussa ja kuten haasteen tarkoitus olikin: todella nopeasti tuntuu että pääsimme syksystä juhannuksen kynnykselle eli kiitokset vain että tällainen haaste on laitettu liikkeelle! :)

Lisäys 17.6.2015: Jotenkin minua jäi surettamaan, että viimeinen kesää kohti -kuvahaasteen kuva ei ollut ihan niin kesäinen kuin olisi voinut toivoa, joten päätin hieman mennä alkuperäisen haasteohjeistuksen ohi ja lisätä tänne vielä yhden kuvan, tai oikeastaan kaksi. Nämä kuvat on siis otettu tänään, kolme päivää varsinaisen kuvanottopäivän jälkeen. Aurinko paistaa ja nurmikkokin on leikattu... ja juuri kun olin kuvan napannut, tassutteli Kitta näkösälle, joten otin vielä toisen kuvan. Nyt tuntuu että "ympyrä on sulkeutunut" kun viimeinen kuva on oikeasti kesäisen näköinen ja Kittakin tuli mukaan kuvaan, aivan kuin sattui käymään kun otin ihan ensimmäistä kuvaa viime syksynä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)