torstai 6. helmikuuta 2014

Jatkojohto minun mieleeni

Kirjoittelin tuossa jo viime kesänä pienestä haaveestani löytää kaunis jatkojohto ja kuinka ilahduin kun törmäsin Johtoin värillisiin jatkojohtoihin.

Nyt tuossa taannoin sain ilahtua uudemman kerran, kun Clas Ohlsonilla vastaan tuli ehkä vieläkin kauniimpi tapaus: mustavalkoinen jatkojohto. Rakkautta ensi silmäyksellä!
Johto on kangaspäällysteinen ja kukonaskelkuvioitu - aivan i-ha-na. Eikä hintakaan ollut paha, aika tarkalleen kympin maksoi tuo hauska jatkojohto.
Olen nyt saanut muuttohommat päätökseen ja asettumassa uuteen kotiini. Blogissani tämä muutto/ muutos ei vielä kovinkaan näy, mutta ensi alkuun tunsin tarvetta vaihtaa bannerin uuteen, kun edellinen kuva oli otettu Helsingin asuntoni parvekkeen seinästä.

6 kommenttia:

 1. Nuo kangaspäälliset jatkojohdot ovat, kuin sisustuselementtejä, kun tavallisia taas pitää yrittää piilottaa mahdollisuuksien mukaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. irmastiina, sinäpä sen sanoit! juuri se on aivan mahtavaa kun näitä voi - ja jopa tahtoo - pitää esillä. :)

   Poista
 2. Toi on jo tosiaan TYYLIKÄS! Ton jatkarin kanssa ei tarvitse enää edes piilotella jatkojohtoa vaan siitä tulee tosiaan sisustuselementti. Kiitos vaan vinkistä, tää suuntaa ystävällemme Clasulle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä dara ja juu, tää tekee mieli laittaa johonkin käyttöön/ näkösälle vaikkei justiinsa olis jatkojohdolle edes tarvetta!

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)