tiistai 4. elokuuta 2015

Korutaulut

Meillä on täällä kovasti tohinaa kun remontoimme kotiamme ottamaan uutta tulokasta vastaan. Minäkin koitan parhaani mukaan ison masuni kanssa olla avuksi, vaikka taidan olla yhtä paljon myös tiellä! :D

Vauvaa varten tehtävien huonemuutosten ja suurempien remonttien lisäksi olemme ennättäneet tehdä parannuksia ja muutoksia myös nykyisissä lastenhuoneissa, mutta koitan niistä kertoa tarkemmin tuonnempana. Tähän postaukseen ajattelin kirjoitella pienemmästä kohennuksesta, jonka toteutimme esiteinineitosemme huoneessa.

Hänellä on valtavasti koruja ja ne ovat tähän saakka olleet lähes kaikki sikin sokin yhdessä laatikossa. Hän toivoi, että saisi korunsa johonkin siten, että ne eivät olisi aina solmussa ja sekaisin ja niinpä hänelle tehtiin korutauluja.
Meillä on kellarissa useampiakin vanhoja taulun kehyksiä ja niistä valikoimme neljä sopivan kokoista, jotka maalattiin mustiksi. Tauluihin kiinnitettiin niin ikään mustiksi maalatut taustalevyt ja levyihin kiinnitettiin valkoisia koukkuja.


Minulla on näistä korutauluista kuvia nyt vain tyhjinä, mutta tätä kirjoittaessani jokainen koukku on jo täynnä koruja: kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja ja kokonaisuus näyttää hyvinkin hauskalta.
Aurinkoista viikkoa kaikille, ihan uskomatonta että se on elokuu jo...!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. eikö vain olekin?! taisi itse asiassa olla vieläpä alun perin neitosemme omasta ajatuksesta lähtöisin. <3

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)