keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Synttäriarvonnan voittaja

Blogini täytti 2 vuotta 23.2.2015 ja sen kunniaksi pistin pystyyn järjestyksessään toisen arvonnan, johon hankin palkinnoksi mustan, harmaan ja valkoisen sävyisiä tuotteita – setin, josta itse tykkään. :) Ilokseni sain huomata, että palkinto taisi olla mieluinen monelle muullekin, sillä osallistujia tuli niinkin monta kuin 25 kappaletta!

Kiitos kaikille osallistuneille ja erityisesti kiitos kaikista onnitteluista ja muista ihanista kommenteista - niistä tuli minulle tosi hyvä mieli! ♥

Arvonnan myötä blogini lukijoiksi kirjautui uusia tuttavuuksia ja oli tosi mahtavaa, että Bloggerinkin kautta lukijoita on jo yli 50! Jännityksellä odotan, laskeeko kirjautuneiden lukijoiden määrä arvonnan päätyttyä, mutta toki toivon kovasti että kaikki viihtyvät mukanani jatkossakin. :) Voisinpa ajatella vaikka niin, että jos ja kun Bloggerin kautta kirjautuneiden lukijoiden määrä saavuttaa maagisen rajan 100 taikka Facebookin kautta Kohta kotona –blogista tykkäävien määrä on 50, niin laitetaanpa jälleen käyntiin arvonta! :)

Mutta nyt siis itse asiaan, eli tämän kaksivuotissynttäriarvonnan voittajaan. Kommentteja arvontapostaukseen tuli siis 25 ja niiden perusteella askartelin yhteensä 44 arpalipuketta.  
Laitoin arvat palkintona olleeseen Uashmama-paperipussiin ja voittaja-arpana pussista nousi ElluPeen kommentti "Kahdella arvalla mukana :) Ja huiman paljon onnea!" Kiitos ElluPee sinulle onnittelusta ja aivan valtavan paljon onnea puolestaan sinulle!! :)
Olen lähettänyt ElluPeelle sähköpostia ja palkinnon toimitan hänelle myös mahdollisimman pian.

Kiitos vielä kaikille synttäriarvontaan osallistuneille sekä ihanaa ja aurinkoista kevättä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)