sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ihana ostospäivä Tampereella!

Olin äitini kanssa eilen koko päivän Tampereella kiertelemässä kauppoja. Tämä on kuulunut perinteisiimme jo useana vuonna: kerran kesässä pyrimme matkaamaan päiväksi Tampereelle shoppailemaan.

Aiempina vuosina olemme matkanneet junalla, mutta tällä kertaa läksimme huristelemaan autolla. Erona aikaisempiin reissuihimme oli myös bloggaamisen myötä kuvioihin tullut valokuvaaminen eli halusin saada myös kuvia mukaani hauskojen ostoslöytöjen lisäksi. 

Veimme auton parkkiin Koskikeskuksen parkkihalliin ja suunnistimme heti kadun toisella puolella sijaitsevaan myymälään nimeltä Design Boulevard.Sen on perustanut suunnittelijapariskunta vuonna 2008 täydentämään Tampereen design- ja kulttuuritarjontaa. Juttelimme tovin jos toisenkin erittäin ystävällisen ja hyväntuulisen myyjättären kanssa, joka neuvoi meille muitakin tutustumisen arvoisia putiikkeja ja näyttelyitä shoppailukierrostamme varten sekä antoi mukaamme DOT–lehden (Design On Tampere).

Tuosta lehdesta myöhemmin luin, että mainitsemani ystävällinen myyjätär olikin juuri liikkeen omistajakaksikosta toinen: Karita Rantanen. Olipa hauska tutustua ja kiitokset vielä – päivämme alkoi erittäin hyvin kun ensimmäisenä piipahdimme teidän inspiroivassa ja kauniissa myymälässänne. :) Tässäpä vielä kuvia, joita napsin makupaloiksi Design Boulevardista:


Toinen ehdottomasti mainitsemisen arvoinen pieni putiikki on Sisustusliike Live With MeLWM:n ilme on rustiikkinen, industriaalinen ja rosoinen. Tavarat ovat ihastuttavalla tavalla kuluneen ja ruostuneen ja vanhan oloisia... En ehkä osaa selittää oikein, joten tässä kuvia:

Jollet pääse käymään paikan päällä, niin ei hätää: olemassa on myös verkkokauppa. Valikoimaan kuuluvat käytöstä poistetut ja sisäkäyttöön valaisimiksi kunnostetut valokirjaimet esimerkiksi ovat nähtävillä pääasiassa vain verkkokaupan puolella.

Vielä haluan mainita liikkeen nimeltä Sisustus IDjossa myydään moderneja designklassikkoja.Erityisesti ihailin liikkeen alakerran peräseinää, joka oli verhottu betonia muistuttavalla tapetilla. Sain kuulla, että tapetti on Mr Perswallin mallistosta ja että se toimitetaan aina mittatilaustyönä, jotta tapetin kuviot osuvat oikein halutulle seinälle ja mieluisat yksityiskohdat ja rosot tapetissa saadaan varmasti näkyville.Kokonaisuudessaan meillä oli aivan mahtava päivä: ihania putiikkeja, upea ilma: oli aurinkoinen ja kesäisen lämmin päivä vaikka kohta syyskuun puoliväliä jo hätyytellään ja loppusilauksena osuimme vielä Hämeensillan kupeessa jätskikioskille, jossa jäätelöt olivat alennuksessa. Saimme 1,5 eurolla käsiimme jättimäisen kokoisest pehmikset. Niiden jälkeen saatoimmekin hyvillä mielin alkaa pikkuhiljaa suunnitella kotiinlähtöä - palataksemme taas viimeistään vuoden päästä uudelle kierrokselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)