maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulukortit

Teemana näissä joulukorteissa on "joulupallo". Idea kortteihin tuli oikeastaan vahingossa parin hyvin ajoittuneen sattuman kautta, mutta lopputuloksesta pidän erittäin paljon.Korteissa on mustalle korttipohjalle muutamasta erilaisesta mustavalkoisesta lahjapaperista leikattuja ja liimattuja ympyröitä sekä kolme punaista joulupalloa, joissa on kuvia pojastani. Kortin kääntöpuolelle on liimattu valkoista paperia jouluntoivotuksineen ja hiukan sen reunojen päälle tulee näkyviin muutaman mustavalkoisen pallon taakse taitettu osa.
Mieheni sattui puhelintaan selatessaan törmäämään sovellukseen, jolla valokuvasta sai tehtyä joulupallon. Itse olin vain muutamaa päivää aiemmin hankkinut pyöreää kuviota tekevän kuvioleikkurin (halkaisijaltaan 37 mm) ja näistä aineksista joulukortti-idea lähti kehkeytymään.
Etsin saman sovelluksen (Photo Lab, siellä Christmas-teema ja Christmas Bauble) omaan iPhoneeni ja valitsin pojastani kolme tonttukuvaa joulupalloihin ladattaviksi. Tulostin nämä kuvat valokuvapaperille ja leikkasin sekä ne, että lahjapaperipallot kuviolävistimellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)