maanantai 17. elokuuta 2015

Ostohyvitys

Joko sinä olet ryhtynyt verkkoshoppailemaan Ostohyvityksen kautta? Itse päätin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi noin 2,5 vuotta sitten nähtyäni telkkarista Leijonan luola -ohjelman jakson, jossa palvelua esiteltiin ja olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen tähän päätökseen. Etenkin nyt, kun en asu enää pääkaupunkiseudulla, tulee minun tehtyä verkko-ostoksia verrattain paljon eikä kyllä yhtään harmita että ostoksista on mahdollisuus saada hieman rahaa myös takaisin päin! :)

Intouduin tätä nyt täällä ihan suoraan mainostamaan, kun sain sähköpostiini Ostohyvitys-palvelusta viestin, jossa niin kannustettiin tekemään eli kehottamaan ystäviä ja kavereita rekisteröitymään ja aloittamaan Ostohyvitys-bonusten kerääminen.

Tästä hyödymme molemmat, sillä me kumpikin saamme 5 € Ostohyvitys-bonusta mikäli rekisteröidyt tämän minun suosittelulinkkini kautta palveluun ja keräät vuoden aikana 15 euron edestä tilityskelpoista bonusta. Tämän lisäksi mikäli sinäkin innostut palvelun käyttäjäksi rekisteröitymään ja teet ensimmäisen verkko-ostoksesi Ostohyvityksen sivujen kautta vielä tämän elokuun aikana, osallistut arvontaan jossa kaikkien uusien käyttäjien kesken arvotaan 500 € bonusrahaa.

Jollet siis vielä tätä palvelua käytä, niin rekisteröidy ihmeessä tämän linkin kautta ja auta sekä minua kerryttämään omaa bonustani että ala sinäkin kerryttää omaasi.

Palvelun käyttö on tosi helppoa, ei muuta kuin kirjaudut Ostohyvityksen sivuille, etsit sieltä sen verkkokaupan josta olet aikeissa ostoksia tehdä ja ja klikkaat itsesi ko. verkkokaupan sivuille noiden Ostohyvitys-sivujen kautta. Ja tadaa, kun olet tehnyt ostoksesi, saat sähköpostiisi ilmoituksen summasta, jonka ostos sinulle kerrytti rahaa. Ja aina kun bonusta on kertynyt 15 euron edestä, voi sen siirtää omalle pankkitilille. Kaikkia verkkokauppojahan palvelusta ei tokikaan löydy, mutta kyllä siellä melko kattava valikoima ainakin niitä kauppoja on, joissa itse usein ostoksia teen.

Kuten sanottua, itse olen ainakin ollut tähän palveluun erittäin tyytyväinen ja tämän vajaan 2,5 vuoden aikana on minulle kertynyt bonusrahaa jo pitkälti yli 100 euron edestä.

Ja vielä haluan erikseen mainita, että vaikka klikkaisit itsesi palvelun käyttäjäksi tämän minun linkkini kautta, niin missään vaiheessa sinun nimesi ei tule minun tietooni.

Tässäpä nyt oli oikein kunnon mainos- ja tyrkytyspaasaus, jonka kuvitukseksi päätin laittaa vallan aiheeseen liittymättömästi kuvan syntymäpäiväkortista, jonka askartelin hyvälle ystävälleni tuossa taannoin hänen täyttäessään 40 vuotta.Satuin Pinterestissä näkemään tällaisen idean washiteipillä muotoillusta täytekakusta ja pienin muutoksin toteutin vastaavanlaisen itse.

Kortista tuli mielestäni tosi kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs ja kuitenkin se oli todella helppo toteuttaa - kokeile toki sinäkin!


2 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)