torstai 13. elokuuta 2015

Sisustus Chill

Kaunista torstaipäivää!

Oletko sinä jo tutustunut verkkokauppaan nimeltä Sisustus Chill? Jollet, niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa täällä. En itse enää muista mitä kautta tämän puodin sivuille ihan ensimmäisen kerran törmäsin, mutta ihastuin ikihyviksi: sivut näyttävät houkuttelevilta ja tuotevalikoimakin on mitä mahtavin!

Tässä lähimenneisyydessä päädyin tilamaan Sisustus Chillistä vähän yhtä ja toista, mm. Nicolas Vahén tuotteita, joihin olen aivan heikkona. 


Näissä kuvissa on siis Nicolas Vahén majoneesituubit (joista toinen tuli tämän tekemäni tilauksen mukana ja toisen sain tuliaisena ystävältäni S:ltä tässä kesällä) sekä virvoitusjuomapullot, joita tilasin kokeeksi pari kappaletta kun olivat niin kauniit.

Lisäksi tilasin pari lakritsipurkkia, joita en voinut vastustaa vaikka ehkä makeisiksi olivatkin hieman tyyriitä. Purkit näyttivät kuitenkin niin somilta että päättelin sisällönkin olevan hintansa väärtti. Kyseessä siis Haupt Lakrits ja maut Krisp ja Söt.
Paketti saapui perille todella nopeasti ja tykkäsin kovasti siitä, miten tuotteet oli pakattu. Jokainen tuote oli kiedottu kuplamuoviin, jos vähänkään oli pelkoa särkymisestä, mutta sen lisäksi oli päälle kääräisty vielä ruskeaa paperia, jolloin paketin sisältö näytti todella kivalta jo laatikkoa avatessa. Jopa pieni tiskirätti oli saanut oman pakkauksensa vaikkei särkymisestä ollut pelkoa - se oli laitettu pieneen ruskeaan paperipussiin. Minä todella ihastelin tätä panostusta tuotteiden pakkaamiseen, tai ehkä voisi jo puhua paketoinnista - olenhan ihminen joka hurmaantuu yksityiskohdista. :)

Mainitsemastani tiskirätistä en tullut ottaneeksi kuvaa (kyseessä kuitenkin oli musta5101-merkin rätti), mutta sen sijaan kuviin pääsi mayn-käsisaippua, jonka tuoksuna on minttu&kookos. 


Tuoksu tässä saippuassa on todella vahva ja raikas, tykkään siitä kovin keittiössä ja ulkonäöltään kaunis musta pumppupullo istuu hyvin musta5101-merkin mustikkatiskiainepullon rinnalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)