sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Valmista tulee vähitellen, pikkuhiljaa...

Hiljaiseloa täällä blogin puolella on riittänyt vähän luvattomankin pitkään kun remontointi on vienyt aivan kaiken vapaa-ajan, mutta koitanpa nyt edes hieman korjata tilannetta.

Viimeiset kuusi viikkoa ovat tosiaan olleet aivan hurjat, kun revimme talomme alakerrassa auki melkein kaikki lattiat, seinät ja katot, jotta saatoimme alkaa rakentaa uutta tilalle. Aikaa blogin kirjoittamiselle ei ole jäänyt, kun iltamyöhällä olen ollut niin puhki ettei ole voinut kuin mennä nukkumaan.

Nyt alamme kuitenkin olemaan siinä mielessä voiton puolella, että saimme muuton kunnialla hoidettua viime viikonloppuna ja nyt olemme uudessa kodissa asuneet muuttolaatikoiden ja edelleenkin jatkuvan remontin keskellä viikon verran.

Remontoitavaa on tosiaan edelleen paljon jäljellä (yläkertaa olemme saaneet vasta vähän aluilleen), mutta alkaa sentään jotain olemaan jo valmiinakin. Sen verran on kuitenkin keskeneräistä, etten kuvia laita vielä nähtäville, sillä en tahdo esitellä kuvia kodista, joka on täysin työmaana, vaan tahdon mukaan myös kuvia lopputuloksesta. Eiköhän niitäkin kuitenkin pian saada. :)

Pari päivää sitten osui keittiössä kuitenkin silmääni niin kaunis kohta, että siitä oli pakko ottaa kuva ja niinpä kävin kameran kaivamassa esille. Aurinko paistoi niin keväisesti ja osui seinää vasten nojailevaan välitilalaattaan ja sen vierellä olevaan pullokoriin muodostaen nätin asetelman. Kuvassa näkyy myös hieman lautalattiaa, jonka keittiössä kaivoimme laminaatin ja jokusenkin muovimattokerroksen alta esiin ja maalasimme valkoiseksi.
Täällä on sadellut yöllä ja aamu valkenee harmaana, mutta tämän aurinkoisen kuvan myötä toivottelen kuitenkin mukavaa sunnuntaipäivää kaikille ja aurinkoista mieltä!

4 kommenttia:

  1. Vettä sataa täälläkin ja on tosi pimeää...:)
    Rempatkaa rauhassa. Kyllä me täällä odotellaan kuvia valmiista....))

    VastaaPoista
  2. Olen vakuuttunut että lopputulos on tunnelmallinen ja täynniä mitä ihanampia yksityiskohtia. Tsemppiä ja jaksamista!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)