tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tervetullutta taukoa remontissa

Remontti talossamme on jatkunut melkein yhtä soittoa jo kahdeksan viikkoa ja alkaa rehellisesti sanottuna hieman jo väsymys painaa. Eilen päätin pitää taukoa remonttipuuhassa ja tehdä jotain, mitä en ole koskaan elämässäni tehnyt: leikata omenapuut. Meillähän niitä kasvaa pihallamme kolme kappaletta, joten ajattelin ettei tuo nyt ihan mahdottoman iso homma voi olla... Mutta niin vaan minulta meni melkein viisi tuntia ennen kuin puut oli leikattu ja oksat kerätty kokoon.

Päivä oli kuitenkin ihana, aurinko paistoi lämpimästi ja takin saattoi riisua jo alussa pois. Linnut lauloivat ja lisäksi auringon lämpö houkutteli myös naapurin omalle pihalleen soittelemaan akustista kitaraa. Tunnelma oli aivan ihana ja työ sujui hyvin. Toivottavasti osasin leikata puut edes jotenkuten oikein. :)

Muutaman oksista toin sisälle ja toivon että niihin piankin omenankukkia ilmestyy. Oksat laitoin Riihimäen vanhaan ja suureen lasitölkkiin, joka löytyi talomme kellarista. Se oli hyvin likainen, mutta pestynä melkoinen aarre. Talomme kellarissa on muitakin mahtavia aarteita, mm. vanhoja peiliovia ja ikkunanpokia.
Viime lauantaina tuli myös vähän taukoa ja vaihtelua remontointiin, kun olimme ystäväpariskuntamme häissä.  Oli aivan mielettömän hauskat juhlat ja teki hyvää miettiä välillä ihan muuta kuin talon kunnostamista. Kuvassa on sulhasen kengät - eikö vaan olekin hauska idea?! :)2 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)